Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Nov 27 2018
    AZ Member #
    431987
    Location
    Canada

    2000 a6 4.2 transmission problem!! help please!!!!!

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    hello there!! ok I Have a 2000 a6 4.2 with 123xxx I own the car for about 3 years, the car shift all gears fine, but this past monday when I went out and was parking and notice, that when I put the car in reverse the car doesn't move! feels like if the E brake was on, but if I hit the gas a bit the car moves but feels heavy like if the E brake its on, but if I put it on Drive then back to reverse it move's fine and smooth.......but what I notice is that it only happen when I start driving the car, but the car will be fine for the rest of the day, I check the car with a vag- com and it has no codes and no check engine light on, I would like to know if this had ever happened to any of you guys? and I also would like to know if the tranny is on its way out? witch I know this cars have bad transmission!! and the other part that SUCKS!! is that I have a guy buying the car this Tuesday coming up, but if I can't get it fix I guess I'm gonna have to keep it. I would appreciate the help.....chrishttps://discord.software/ FetLife https://downloader.vip/itunes/
    Last edited by mickeyholland; 12-06-2018 at 01:14 PM.

  2. #2
    Senior Member Three Rings Pizdets-b5's Avatar
    Join Date
    Dec 21 2013
    AZ Member #
    136796
    Location
    Portland/ME

    Where in canada are you? Im in maine like 4 hours from the border. Im parting out a 4.2
    if you want a trans ill sell you one for $100 usd
    POWER!!!!

  3. #3
    Registered Member One Ring Hezole's Avatar
    Join Date
    Sep 24 2018
    AZ Member #
    427419
    My Garage
    BMW E3
    Location
    New Jersey

    Thanks for this info!
    __________________________________________________ _________________
    Only god can judge me
    Cheers,Diceus



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2018 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.