Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 81 to 87 of 87
  1. #81
    Registered Member Four Rings Jimmy ny's Avatar
    Join Date
    Sep 13 2014
    AZ Member #
    282403
    Location
    New York

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    Nice to see that updates are making this product better. Iím def Iím in the spring.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    2016 TTS. Mythos Black w/ Nappa Red interior. APR 1, AFE Intake

  2. #82
    Established Member Three Rings Yabi's Avatar
    Join Date
    Mar 30 2018
    AZ Member #
    416322
    My Garage
    2011 Toyota Prius 5
    Location
    Cary, NC

    Quote Originally Posted by Flipboi89 View Post
    Curious if anyone has needed to bring their car into the dealership with the wire loom still in place and if Audi said anything about it?

    It would be a little annoying to need to remove the wire loom every time you go into the dealership.
    It's very easy to remove the loom if needed. I spend about 2 minutes to remove it and about 5 or so to install it. The extra time allocated to routing the cables in a way that satisfies my OCD. HTH!

  3. #83
    Established Member Two Rings SMI77's Avatar
    Join Date
    Jan 23 2018
    AZ Member #
    412892
    Location
    Australia

    Quote Originally Posted by Flipboi89 View Post
    Curious if anyone has needed to bring their car into the dealership with the wire loom still in place and if Audi said anything about it?

    It would be a little annoying to need to remove the wire loom every time you go into the dealership.
    Some dealers may query it, and any decent Service Manager would, but why would you leave un-connected wiring in the engine bay when visiting a Dealer. That is like a red rag to a bull, and cause them to ask questions. Remove & re-install is, as Yabi says. It's a no-brainer.
    Here in Oz, the printed Audi Dealer Service Report actually asks if the vehicle has been modified. Not sure if that's generally or under the hood, but I'm not going to poke the bear!
    '17 B9 S4 Avant ~ Daytona Grey ~ 'quattro' Sport Diff ~ Pano Roof ~ Black Package ~ Carbon Fibre Inlays
    PLUS OZ Racing black 19 x 9 wheels ~ DTUK Tune Box/TCU Tune/Pedal Box ~ Eibach Springs ~ 034 M/sports rear bar ~ Goodridge s/s braided lines ~ PowerStop ceramic pads ~
    Audi C/Fibre mirror caps ~ Relak s/wheel paddles ~ Puddle LEDs 'OOOO'/'Audi' & 'quattro' ~ De-badged ~ RS style s/s black tips ~ RS style black grille & carbon effect 'OOOO'

  4. #84
    Active Member Two Rings thermobryan's Avatar
    Join Date
    May 30 2018
    AZ Member #
    419730
    Location
    SoCAL

    Just don't set it to 3/2 and floor it going downhill. The traction control doesn't like that much power....

  5. #85
    Active Member Two Rings thermobryan's Avatar
    Join Date
    May 30 2018
    AZ Member #
    419730
    Location
    SoCAL

    IMG_0223.jpg

    This is the latest, but not where I think I can pull it. This was with 2 gallons of E85. Also, this is without the PedalTuner.

  6. #86
    Active Member Two Rings thermobryan's Avatar
    Join Date
    May 30 2018
    AZ Member #
    419730
    Location
    SoCAL

    My best 0-10 launch so far has been 0.47s. I think I can easily pull a 3.84s 0-60 time. If you look at the 0-60s(1ft) time it was a 3.70s time, which is how the manufacturer would report it.

  7. #87
    Active Member Two Rings thermobryan's Avatar
    Join Date
    May 30 2018
    AZ Member #
    419730
    Location
    SoCAL

    And another pull today, 0-60, 3.87s
    Attached Images

Page 3 of 3 FirstFirst 123


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2019 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.