Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Veteran Member Four Rings 4Rings3Liters's Avatar
    Join Date
    Jul 04 2008
    AZ Member #
    30571
    Location
    York, PA

    VAG com wont connect

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    Someone provide some insight... My VAG com will not connect for me to check logs. The cable just flashes a red light. I have used it many times before and the Ross Tech program is up to date. It must be a problem with my OBD port because my GIAC handheld tune programmer doesn't recognize my tune either. I looked under the dash and pulled back the plastic as much as I could to see the wiring to the port and it all looks fine. ????

  2. #2
    Veteran Member Four Rings Gunnark100's Avatar
    Join Date
    Oct 21 2012
    AZ Member #
    102672
    Location
    Earth...

    Check the fuse box right side of the dash, nr 7 I think it was, maybe lucky solution:)
    Retrofits: FL taillights / MMI 3G & 3G+/ Color Cluster & FL S5 Cluster/ BiXenon/ ADS Lite
    Other: ECU Tune/ VCDS Tweaks/ FL Gearknob/ Soundproofing/ Interior 6D Carbon Wrap/ Rieger Rep Front Bumper Valance/ B/O Tweeters+Activsub/ Efficiency Prog via Cluster & Gateway flash/ Sideskirts/ Window Tint/ Wsp Peeler reps/ License plate & Interior leds



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2018 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.