Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Established Member Two Rings
    Join Date
    Mar 21 2018
    AZ Member #
    415855
    Location
    Raleigh

    Have a quick amp install question

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    I have a 2015 SQ5 with the b&o system. I purchased this https://www.amazon.com/Rockford-Fosg...p?ie=UTF8&th=1

    I have installed several amps before but have not used hi level inputs previously. It was always an aftermarket radio, or a line out converter hooked up to rear speakers.

    Here is a photo of the connectors on the box.



    Im guessing I get a connector with four wires coming from it that plugs into audio input. Can someone tell me how to connect the stock subwoofer wires to this? The stock sub has two wires going to it. I know this is a really easy and probably stupid question but I have not done it before.

  2. #2
    Established Member Two Rings
    Join Date
    Mar 21 2018
    AZ Member #
    415855
    Location
    Raleigh

    I figured it out and it was easy. The plug has four wires, two positive and two ground. You connect the two positive to the white wire going to the factory sub. Two negatives go to the blue wire going to the factory sub.



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2018 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.