Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Page 61 of 61 FirstFirst ... 1151596061
Results 2,401 to 2,425 of 2425
  1. #2401
    Established Member Two Rings
    Join Date
    Sep 11 2014
    AZ Member #
    281864
    Location
    italy

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    whats ur unit 8.8 or 10.25? u have MMI or radio?

  2. #2402
    Active Member One Ring hobbesVT's Avatar
    Join Date
    Nov 07 2018
    AZ Member #
    430641
    Location
    Blacksburg, VA

    Quote Originally Posted by gonny View Post
    whats ur unit 8.8 or 10.25? u have MMI or radio?
    I have 10.1 in a Q5 with MMI

    Sent from my Pixel XL using Tapatalk

  3. #2403
    Senior Member Three Rings
    Join Date
    Oct 10 2016
    AZ Member #
    382830
    Location
    Madrid, Spain

    Quote Originally Posted by jontis View Post
    Many thanks. May I ask which slots you connected the dashcam to and why?
    The left purple cover in the picture is blocked from removal by the steel frame, how can the black plastic frame be removed?

    Mine looks like this:
    remove the glovebox and from behind the fuse panel you can unclip each of the 3 blocks, remove the purple piece and put it back without it....

    Sent from my SM-G965F using Audizine mobile app

  4. #2404
    Senior Member Three Rings
    Join Date
    Oct 10 2016
    AZ Member #
    382830
    Location
    Madrid, Spain

    Quote Originally Posted by andRap View Post
    Hello Daniel,

    I have the following Feature Requests for the products derived from my daily use. I hope this would improve the products usability in daily life.

    1. Currently "Speech Key" is mapped to Google Voice Search. It would be great if this could be mapped to Google Assistant. There are several 3rd party apps which triggers GA.
    2. Currently Bluetooth Phone app is quite difficult to search a contact and start a call. It would be great if this app can be set as default app for all outgoing calls and every outgoing call is made via Bluetooth Connected Phone.
    This way user can use any contacts app (contacts synchronized via google contacts) and start a call. Or one can just use Google Assistant to initiate a call and it is automatically made via connected phone.
    3. Option to disable "Volume control Key on streeing wheel" to adjust Android Volume. Even if this key usage is disabled in settings, still it controlls both Android Volume and Car Volume.
    Sorry to say Volume Control now is just horrible.
    --> If the Navi (Sygic) instruction volume is comfortable then media volume is too loud.
    --> Somehow alerts from Sygic (over speeding/ Camera) are completely lost at these volumes level.
    --> I make some adjustments in Volume Control app, everything sounds good and after a restart completely different volumes.
    --> After restart even Android Volume is reset to some lower levels. Almost after every restart of Car I have to increase the volume.
    4. Press of "Volume control Key on streeing wheel" to pause the music (send Android system wide Pause command) at least on supported apps it will work.
    Also I do not know if it possible but at the same time block the Car system volume. This may music is mute but still Navi instructions can be heard.
    5. There are several keys on MMI console which are unused. Also some times steering wheel keys mapping might also be not comfortable to every one.
    For every Key press just fire an Android Intent with info on which key is pressed. Users can use Tasker or write an app to make use of these Keys and Map to desired Actions.
    6. Currently Parking Sensors screen is shown only when car is in reverse gear, immediately after switching to Drive, this screen is gone. Original Audi behavir is that after switching to Drive this screen is kept alive until the car speed changes to bigger than 10 kms per hour. Can we bring that feature to RSNav ?

    I will also write this as an email to you, so that you can keep track of it.

    Let us know your opinion.
    Personally I would add Front Camera management by the unit thus removing the need to install yet another interface (in other words another €150/200).

    Sent from my SM-G965F using Audizine mobile app

  5. #2405
    Senior Member Four Rings a4android's Avatar
    Join Date
    Jun 08 2015
    AZ Member #
    336498
    Location
    Montreal, QC

    beta software for 10.25" 8.8" 1280x480, EU on the issue random lagging 3G MMI Console.
    Click Here
    Daniel Kim
    2010 A4 B8 - My first car ever!
    2012 A7 C7

  6. #2406
    Active Member Two Rings 47Jay's Avatar
    Join Date
    Jul 12 2017
    AZ Member #
    402727
    Location
    Amsterdam

    Quote Originally Posted by Gunnark100 View Post
    No, it will not Jay!
    Daniel said he is working on 2G MMI (this year 2019)
    So the new version he is working on wil not work with cars that have MMI 2G Basic Red Mono display?
    Because there is a Russian converter that can make it happen.

  7. #2407
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Mar 18 2014
    AZ Member #
    158525
    Location
    Trondheim, Norway

    Quote Originally Posted by a4android View Post
    beta software for 10.25" 8.8" 1280x480, EU on the issue random lagging 3G MMI Console.
    Click Here
    Does this also fix this bug?
    http://wiki.rsnav.com/Help%3AReporti...s_Unresponsive

  8. #2408
    Established Member Two Rings
    Join Date
    Sep 11 2014
    AZ Member #
    281864
    Location
    italy

    Quote Originally Posted by hobbesVT View Post
    I have 10.1 in a Q5 with MMI

    Sent from my Pixel XL using Tapatalk
    I have radio symphony with 8.8 audi a4 2008 and it works a couple of times on removing key. 95% of case it stay on until it power off.

  9. #2409
    Established Member Two Rings
    Join Date
    May 03 2018
    AZ Member #
    418122
    Location
    Freiburg

    Quote Originally Posted by haaglin View Post
    Installed it Yesterday.
    MMI controls are still unresponsive.

    Today in the morning i came into my Garage and the rsnav was on. Its been the 3rd time that the nav Turns on even when Key is Not turned in and Car is locked...

    Searched with vcds and it seems rsnav prevents can Bus Rest and this makes my battery empty.

    So slowly consider whether I should throw out the Navi and burn it.

    the issues are getting more and more.

    Sent from my Pixel 2 XL using Audizine mobile app

  10. #2410
    Senior Member Four Rings a4android's Avatar
    Join Date
    Jun 08 2015
    AZ Member #
    336498
    Location
    Montreal, QC

    Quote Originally Posted by boere View Post
    Installed it Yesterday.
    MMI controls are still unresponsive.

    Today in the morning i came into my Garage and the rsnav was on. Its been the 3rd time that the nav Turns on even when Key is Not turned in and Car is locked...

    Searched with vcds and it seems rsnav prevents can Bus Rest and this makes my battery empty.

    So slowly consider whether I should throw out the Navi and burn it.

    the issues are getting more and more.

    Sent from my Pixel 2 XL using Audizine mobile app
    Sigh... I don't know where it went wrong.
    So control get unresponsive since when? From the first time? Or at some point after an update? Just post me a photo of version no.You have BNAV right?
    I am going to china on 12th, March to solve the matters.

    나의 SM-G960W 의 Tapatalk에서 보냄
    Daniel Kim
    2010 A4 B8 - My first car ever!
    2012 A7 C7

  11. #2411
    Senior Member Four Rings a4android's Avatar
    Join Date
    Jun 08 2015
    AZ Member #
    336498
    Location
    Montreal, QC

    Btw, it's true that it turns on by itself in some canbus events but it has to go off within seconds and should not stay turn on long.

    We need collective work here.

    Now, those who have 3g mmi, please post a screenshot of your version number from our setting and whether your mmi console works or not.

    Seems it is mostly happening to preface lifts.

    나의 SM-G960W 의 Tapatalk에서 보냄
    Daniel Kim
    2010 A4 B8 - My first car ever!
    2012 A7 C7

  12. #2412
    Active Member Two Rings
    Join Date
    Aug 27 2018
    AZ Member #
    425486
    Location
    Germany

    Quote Originally Posted by a4android View Post
    Sigh... I don't know where it went wrong.
    So control get unresponsive since when? From the first time? Or at some point after an update? Just post me a photo of version no.You have BNAV right?
    I am going to china on 12th, March to solve the matters.

    나의 SM-G960W 의 Tapatalk에서 보냄
    @a4android regarding rsnav not going to sleep. I also faced such issue couple of times. I have to unlock car, key in again and take out the key to make rsnav sleep again.

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk

  13. #2413
    Established Member Two Rings
    Join Date
    May 03 2018
    AZ Member #
    418122
    Location
    Freiburg

    Quote Originally Posted by a4android View Post
    Sigh... I don't know where it went wrong.
    So control get unresponsive since when? From the first time? Or at some point after an update? Just post me a photo of version no.You have BNAV right?
    I am going to china on 12th, March to solve the matters.

    나의 SM-G960W 의 Tapatalk에서 보냄
    It is Not everytime. Some weeks everything fine and the other week it is terrible.
    Yeah BNAV.

    The issue that the device goes on from itself i have since about 2-3 weeks. It happened 3 Times. And i did Not make any Update in this time.
    Sometimes i Park the Car, pull Out the Key, rsnav goes Off, then i Open the door and the rsnav goes on showing the carinfo Screen with door Open.

    Then i Close the door and Lock Car, rsnav goes to my Android Launcher and stays on.
    Then i have to unlock, get in, Stick in Key and pull it Out again and then rsnav keeps Off. Its terrible.

    I am on Beta 10,25 EU and the latest CanBus and mcu from your Wiki.

    Sent from my Pixel 2 XL using Audizine mobile app

  14. #2414
    Established Member Two Rings
    Join Date
    May 03 2018
    AZ Member #
    418122
    Location
    Freiburg

    Quote Originally Posted by andRap View Post
    @a4android regarding rsnav not going to sleep. I also faced such issue couple of times. I have to unlock car, key in again and take out the key to make rsnav sleep again.

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Glad to be Not the only one

    Sent from my Pixel 2 XL using Audizine mobile app

  15. #2415
    Senior Member Four Rings a4android's Avatar
    Join Date
    Jun 08 2015
    AZ Member #
    336498
    Location
    Montreal, QC

    Power stuff, i understood. That's not really hard matter but we can tweak some mcu settings to make sure it stay turn off.

    Now mmi console is more tough matter.

    Let's focus on the console issue first.

    나의 SM-G960W 의 Tapatalk에서 보냄
    Daniel Kim
    2010 A4 B8 - My first car ever!
    2012 A7 C7

  16. #2416
    Senior Member Four Rings a4android's Avatar
    Join Date
    Jun 08 2015
    AZ Member #
    336498
    Location
    Montreal, QC



    So basically, it's working fine in our test bed.
    Sure, it is different from in a real car. But when we tested HNAV 2012(pre-facelift) it was also fine except once I saw a brief delay on the console.
    Now we are going to find a car and have this bnav unit installed and test again.
    But we need also your help if your MMI console works fine, remains unresponsive, or occasionally does not work with your software version no.
    Also, I see the CANBUS version seems different from the video.
    Daniel Kim
    2010 A4 B8 - My first car ever!
    2012 A7 C7

  17. #2417
    Established Member Two Rings
    Join Date
    May 03 2018
    AZ Member #
    418122
    Location
    Freiburg

    Quote Originally Posted by a4android View Post


    So basically, it's working fine in our test bed.
    Sure, it is different from in a real car. But when we tested HNAV 2012(pre-facelift) it was also fine except once I saw a brief delay on the console.
    Now we are going to find a car and have this bnav unit installed and test again.
    But we need also your help if your MMI console works fine, remains unresponsive, or occasionally does not work with your software version no.
    Also, I see the CANBUS version seems different from the video.
    OK that works in my Car ... The MMI Control works. I only have No Response when Spotify is opened. Screen freezes and the Buttons on MMI console don't Work. Sorry was wrong explained from me.

    Sent from my Pixel 2 XL using Audizine mobile app

  18. #2418
    Established Member Two Rings
    Join Date
    May 03 2018
    AZ Member #
    418122
    Location
    Freiburg

    I See on the Video Spotify is installed. Can you Open it and try MMI Response?

    Sent from my Pixel 2 XL using Audizine mobile app

  19. #2419
    Established Member Two Rings
    Join Date
    Sep 11 2014
    AZ Member #
    281864
    Location
    italy

    Quote Originally Posted by boere View Post
    Glad to be Not the only one

    Sent from my Pixel 2 XL using Audizine mobile app
    Power on issue I reported months ago but daniel never give response about that.
    Radio symphony here.

  20. #2420
    Senior Member Four Rings a4android's Avatar
    Join Date
    Jun 08 2015
    AZ Member #
    336498
    Location
    Montreal, QC

    CANBUS update
    V120
    V201

    Fixes: minor bug fixes (Fahrenheit displaying issue), code optimization

    https://drive.google.com/drive/folde...F_?usp=sharing
    Daniel Kim
    2010 A4 B8 - My first car ever!
    2012 A7 C7

  21. #2421
    Senior Member Three Rings
    Join Date
    Oct 10 2016
    AZ Member #
    382830
    Location
    Madrid, Spain

    Quote Originally Posted by a4android View Post
    CANBUS update
    V120
    V201

    Fixes: minor bug fixes (Fahrenheit displaying issue), code optimization

    https://drive.google.com/drive/folde...F_?usp=sharing
    is it production or UAT?

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk

  22. #2422
    Established Member Two Rings
    Join Date
    May 03 2018
    AZ Member #
    418122
    Location
    Freiburg

    News from me. I installed the Beta for 10.25 EU. In starting Phase, my speakers crackle 2 Times Like "bop bop".

    Sent from my Pixel 2 XL using Audizine mobile app

  23. #2423
    Senior Member Four Rings a4android's Avatar
    Join Date
    Jun 08 2015
    AZ Member #
    336498
    Location
    Montreal, QC

    I want to have other people's feedback, like in the US.
    What I don't understand now is if parking sensor not working,
    MMI console lagging is universal issues, why am I getting feedback from only those who have kept reporting.

    For the US/CAN I know Fahrenheit doesn't match well with the control, and some are occasionally losing the dynamic parking guideline.
    But I barely got the feedback about MMI lagging or parking sensor malfunction except one person who have kept reporting.

    Interestingly enough, most of the complaints are coming from cars with MMI made between 10~12 model years.

    The pops at the beginning of start has to do something with start up sequence, if MMI/AMI comes on fast, there will be pop.
    Actually the popping was always there, but usually unnoticeable because the audio start up volume is used to be low.
    It's common thing in audio world, and I think there is a term for this popping, but can't remember now.
    Nevertheless, if it got loud, then it's another issue. Also, I guess that is a bit random - because I don't always get the pop, but only few time in cold start.

    Audi is really a maze. Also, I have to admit that our incapability of solving all the matters but when things are this random, it's really hard to cover all.
    Daniel Kim
    2010 A4 B8 - My first car ever!
    2012 A7 C7

  24. #2424
    Active Member Two Rings blagarde's Avatar
    Join Date
    Feb 14 2018
    AZ Member #
    414041
    My Garage
    2005 Ducati S4R
    Location
    NY

    Quote Originally Posted by a4android View Post
    CANBUS update
    V120
    V201

    Fixes: minor bug fixes (Fahrenheit displaying issue), code optimization

    https://drive.google.com/drive/folde...F_?usp=sharing
    Hi Daniel,
    I've tried 202. I had 201 previously. I have Hnav. My car is a 2011 S5 from the US.
    What works now that didn't work before:
    -seat belt indicators
    -speed dial
    -rpm dial
    What doesn't work:
    Temps overlay pops up very rarely. I had the car on 72 and the overlay showed 76 very briefly. I'll give that more try.
    To me this version a good improvement.
    Thanks.

  25. #2425
    Active Member One Ring
    Join Date
    Mar 20 2018
    AZ Member #
    415813
    Location
    Germany

    I have canbus version 201 + Hnav update of 2018.12.01: 8.8" EU + modelyear 2011.

    Following points are not working:
    - Seatbelt
    - speed and rpm

    Parklines were missing one or two times in time line December to January, after few days the Parklines were be back.

    Sometimes my rsnav main unit are freezing. Sometimes I wait few minutes and I can work with it and sometimes I need a reboot.

    I didn't wrote you this issues because I know you work about this issues...

    I missed a update log, where can I find it? I didn't found in zipfile...

Page 61 of 61 FirstFirst ... 1151596061


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2019 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.