Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Page 82 of 82 FirstFirst ... 3272808182
Results 3,241 to 3,246 of 3246
  1. #3241
    Established Member Two Rings vpls4's Avatar
    Join Date
    Feb 17 2017
    AZ Member #
    393493
    Location
    Tempe, Arizona

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    Do you mean in the engine bay or cabin?

    As a matter of fact I do smell fuel in the cabin, but I assumed it was from them sloshing around in the pump again to fix fuel line.

    Fuel is low I put 3 gals of 100 oct in last nite to do some adaptation...planning to put 104 in tonight

    I didn't see anything during visual inspection of the hoses I could see in the engine bay.
    '15 S4 - Monsoon | GIAC DP 183-fd / 57-awe & DSG tune | Autotech HPFP, GIAC LPFP | CTS Intake | AMS Alpha Cooler
    EuroCode Sways, Links, Alu Kreuz | ECS 2pc D/S Rotors, EBC Red Stuff , Michelin PS4S | Bilstein PSS10's | AWE Touring w/Res DPs
    11.651 @ 116.49 | 3.23 0-60

  2. #3242
    Senior Member Four Rings whiped's Avatar
    Join Date
    Apr 05 2016
    AZ Member #
    371376
    Location
    Portland, OR

    I looked through the service manual and nothing shouts out at me.

    Are you still on the pump gas map? If so, that might be why the code popped up.

    IDK, clear it see if it comes back.
    Geoff
    '13 S4 - Glacier White | DSG | 034 Stage 2+ | Current Setup
    452WHP / 443WTQ | 11.374 @ 119.90 | 034 Featured User

  3. #3243
    Established Member Two Rings vpls4's Avatar
    Join Date
    Feb 17 2017
    AZ Member #
    393493
    Location
    Tempe, Arizona

    Thanks for checking, yea I put it on race map after putting in 100 oct last nite but I better double check though because my passenger floor mat hasn't flopped over yet like usual in race map

    Yea I will clear it and see what happens. I'm pretty sure I'm taking it to the drags tonight...only 81 today so might be last somewhat cool evening we have for awhile
    '15 S4 - Monsoon | GIAC DP 183-fd / 57-awe & DSG tune | Autotech HPFP, GIAC LPFP | CTS Intake | AMS Alpha Cooler
    EuroCode Sways, Links, Alu Kreuz | ECS 2pc D/S Rotors, EBC Red Stuff , Michelin PS4S | Bilstein PSS10's | AWE Touring w/Res DPs
    11.651 @ 116.49 | 3.23 0-60

  4. #3244
    Senior Member Four Rings whiped's Avatar
    Join Date
    Apr 05 2016
    AZ Member #
    371376
    Location
    Portland, OR

    Quote Originally Posted by vpls4 View Post
    Thanks for checking, yea I put it on race map after putting in 100 oct last nite but I better double check though because my passenger floor mat hasn't flopped over yet like usual in race map

    Yea I will clear it and see what happens. I'm pretty sure I'm taking it to the drags tonight...only 81 today so might be last somewhat cool evening we have for awhile
    Drags will be open for me tomorrow night. Still haven't decided if I want to go.

    Finally got my car running normallyish again. Still waiting to hear back from 034 on a tune revision.

    Also, Part 2 of 3 of some axle snapping fun arrives today. The rest comes next week.

    Here is part 1:
    Geoff
    '13 S4 - Glacier White | DSG | 034 Stage 2+ | Current Setup
    452WHP / 443WTQ | 11.374 @ 119.90 | 034 Featured User

  5. #3245
    Established Member Two Rings
    Join Date
    Jul 02 2017
    AZ Member #
    402073
    Location
    Salem, MA

    Quote Originally Posted by whiped View Post
    I remember drag racing with a CEL on... lol

    Back when I ran the 104 file on E35 fuel the fuel trims would trip it.

    As for your cord, check everything over again, do you smell any fuel? Was your tank full when it threw?
    Whiped, as for your first remark, what did you do to remedy it? I take it the engine/fuel pump setup handled it fine, but the LTFTs had to push above 25% in order to maintain lambda?


    Sent from my iPhone using Audizine

  6. #3246
    Senior Member Four Rings whiped's Avatar
    Join Date
    Apr 05 2016
    AZ Member #
    371376
    Location
    Portland, OR

    Quote Originally Posted by SGR View Post
    Whiped, as for your first remark, what did you do to remedy it? I take it the engine/fuel pump setup handled it fine, but the LTFTs had to push above 25% in order to maintain lambda?


    Sent from my iPhone using Audizine
    Different tune. The car ran fine FWIW. It would just trigger a CEL if the trims got too crazy.

    I'm tuned for E40 now, so with 40% ethanol in the tank my LTFT/STFT sit around 0. STFT usually go to ~-5% due to meth if I am beating on it.
    Geoff
    '13 S4 - Glacier White | DSG | 034 Stage 2+ | Current Setup
    452WHP / 443WTQ | 11.374 @ 119.90 | 034 Featured User

Page 82 of 82 FirstFirst ... 3272808182


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2018 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.