Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Page 1514 of 1541 FirstFirst ... 5141014141414641504151215131514151515161524 ... LastLast
Results 60,521 to 60,560 of 61633
  1. #60521
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Mar 04 2017
    AZ Member #
    394708
    Location
    oakland/ ca

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    Hello!

  2. #60522
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445442
    Location
    San Francisco, CA

    2016 S4 owner

  3. #60523
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445448
    Location
    Lithuania

    Hello from Lithuania

  4. #60524
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445457
    Location
    NJ

    Hello!

  5. #60525
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445460
    Location
    Slovenia

    Hello :)

  6. #60526
    Registered Member One Ring Peewee's Avatar
    Join Date
    Jan 22 2019
    AZ Member #
    445149
    Location
    Berlin

    Hi everyone!

  7. #60527
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445509
    Location
    New York, New York

    Have used this forum for years -- very very helpful!

  8. #60528
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 15 2019
    AZ Member #
    442363
    Location
    Malaysia

    Hi everyone, have been lurking for ages. Looking forward to contributing where I can and exchanging ideas.

  9. #60529
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445530
    Location
    West Midlands

    Hi everyone!

  10. #60530
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445529
    Location
    East Central PA

    Good day! 2016 S5... checking in for the first time!

  11. #60531
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445537
    Location
    Portland

    Post up!

  12. #60532
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Oct 30 2018
    AZ Member #
    430032
    Location
    Leuven, Belgium

    Just got a Misano Red BO S5, from Belgium, Europe

  13. #60533
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Oct 30 2018
    AZ Member #
    430032
    Location
    Leuven, Belgium




  14. #60534
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Mar 16 2016
    AZ Member #
    370337
    Location
    Dix hills/ny

    Im new and my name is Charlie.
    I have a 2012 audi a5 coupe

  15. #60535
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 12 2019
    AZ Member #
    441426
    Location
    Charlotte, Nc

    Post

  16. #60536
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445571
    Location
    Maine

    New member saying hello.

  17. #60537
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445585
    Location
    pnw

    Fng

  18. #60538
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445599
    Location
    Florida

    Noted

  19. #60539
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445602
    Location
    Virginia

    hello

  20. #60540
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445605
    Location
    Southern CT

    Daniel here,

    I'm an Audi fan and a Duramax diesel fan. I love the power of both. I'm not a smoker, my wife named her first Audi Smokin, Smokin1. We have just upgraded with a Smokin2. Audi of course!

    hope to help you help me in the future, best of luck in 2019. Peace!

  21. #60541
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445613
    Location
    Norwell, MA USA

    Hello (Audizine) World!
    New member Greg here. I'm on my second Audi S. First was a 2010 S5 Cabriolet-Black with Tuscan Brown interior and comfort seats (what a hard option to find...) Bought in 2015, totaled in 2018-it did crash well...:( Second is a 2016 S7-Arctic White with Silver interior (and no comfort seats, but nearly every other option) Bought in 2018. Really liked the supercharged 3.0, but the twin turbo 4.0 is in a league of its own. Wish it was supercharged instead though...

  22. #60542
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445617
    Location
    Plymouth, Minnesota

    Hello! Posting up!

  23. #60543
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445617
    Location
    Plymouth, Minnesota

    Not sure if my fist post went through.. so here we go

  24. #60544
    Registered Member One Ring SSGSS Rose's Avatar
    Join Date
    Jan 17 2019
    AZ Member #
    443575
    Location
    Kenya

    Hello World,

    Posting up from Kenya. Shipping in my Audi RS5 B8.5 from the UK and I'm looking forward to any assistance and or banter during the mod phase.


    Sent from my TA-1021 using Audizine mobile app

  25. #60545
    Active Member One Ring Ignignokt's Avatar
    Join Date
    Jan 14 2018
    AZ Member #
    412445
    My Garage
    2013_RS5//2008_GTI
    Location
    South

    '13 RS5 reporting in

  26. #60546
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445665
    Location
    Chicago, Il

    Hello! Long time reader, first time poster....

  27. #60547
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Mar 27 2018
    AZ Member #
    416183
    Location
    Citrus Heights CA

    Hello, love all the info on this site.....

  28. #60548
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445685
    Location
    Queens NY

    hi!!!

  29. #60549
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445671
    Location
    Salida, CA

    All,

    First off i'd like to say thank you to everyone who participates in these forums. Threads here have helped me keep my Audi's running smoothly and have saved me money since I bought my first Audi in 2014. A big thank you!

    Currently I am at a loss trying to figure out what's wrong with my car, so i'm coming to you guys for some advice, pointers, whatever you have to offer. I'm having a strange issue and it's a bit hard to explain, so I've also made some videos. Hopefully I can post them here.

    Car Data:

    I have a 2007 Audi A4 Avant 2.0 Turbo / 6 Speed Manual S-line. The car has JHM Stage 3 tuning and the TD05HR turbo. It also has an ignition interlock system installed.

    Brief History:

    Purchased Car in May of last year. installed interlock. Blew Up original Motor in June. Car was previously beat on pretty good (taken to track, etc), so I chalked the failure up to me finishing her off with my lead foot. I Purchaseda used repalcement motor from LKQ and had a reputable Audi/VW shop install the engine. - all good

    Fast forward to October and that motor goes south. I was told by the Audi shop that rocker arm failure caused a valve to drop and ruin the engine.

    Purchased another used motor from Ebay. had same shop install this motor. Shop calls me up and reports they are having an intermittent misfire isolated to cylinder 4 under heavy load. They do their thing trying to troubleshoot the issue:

    swapping coil packs and spark plugs.
    Tried new set of injectors (has S3 injectors for tune)
    Testing the Wiring Harness (which came back good).
    Re-flashing my computer, and also trying a new computer.
    Compression test all cylinders, all over 180.

    They finally call me up and tell me that they have done their best, but cannot figure out why there is a misfire. They said their next course of action would be to dig into the motor, and that it seemed to be something mechanical. It being an Ebay motor, i'm thinking I guess that's possible. I start looking down the RMA route. After consideration, (basically out of cash) I backed out of the RMA route and picked up the car. I figure at least the car runs and I can drive it to work and back and just stay out of boost, and possibly even fix myself.

    Problem:

    It's worth noting here that my car was idling for about 30 minutes before I took off. I was paying the bill, talking to the guys about my issue, etc. I then start my 20mi drive home with the car. While getting on the freeway I get into a bit of boost and feel the misfiring (which i expected based on the statement by the shop), so I keep out of it and try to keep it under ~3k RPM. There's lots of traffic so it's pretty easy to do. What happened next is what I did not expect. About halfway home while stopped in traffic and car idling, the car nearly dies. The tach drops to nearly 0, then immediately spike back up to 1.2K. then settle back down to ~800. The car continues to surge and buck while trying to stay running. it starts off mild, but seems to get worse and worse until it's barely driveable. I was able to baby her into my driveway, but barely.

    So I leave her idling in the driveway for a couple minutes while it seems like the computer is trying to sustain the engine running. The engine finally dies, and i restart, but it dies. OK, push it up into my garage and get a code reader on it. At this time I could not for the life of me get VCDS to connect to my car. I also cannot get Torque connected to my cheap OBD2 reader. Also the car won't start now, just turns over.

    Pulled off the coils, pulled out the plugs and I do a compression test on 4. Plugs all look great, and compression test looks good to me, a few cranks and it's over 180.

    Anyway, I let the car sit for a few hours, plug everything back in and start her up. Starts up fine. I go for a test drive, pulls hard, drives fine. At this point no misfires, seems fixed.

    Upon driving further, car begins to have misfires again.

    I pull back into my driveway and this time I get VCDS connected. I pull the following faults:

    P0300
    P0303
    P0304
    P0353
    P0354

    Based on those I purchase a set of new coil packs.

    Installed coil packs and for the heck of it I swap in a cam position sensor from one of my blown up motors, thinking maybe it's related to that.

    the next test drive is interesting. The car seems fine and fixed again, however I notice now she's pulling less boost, seems to peg at 10 PSI and not ~20PSI (where the JHM Stage 3 Tune calls for). At this point i'm like whatever, i'll deal with it, at least it works. I drove the car up and down the freeway for about 30 minutes, driving hard and normal. Absolutely no misfires whatsoever. I return home and park it. Deemed it fixed (again).

    About an hour later i'm ready to test her again and see if she's truly fixed. Start her up and we're back in misfire city. Car won't stay running. Won't restart. Stuck around the block from my house, pushed her back.

    Now I notice that when the car is surging up and down there's some strange things happening:

    1. With key on and engine not running, I hear the fuel pump kick on and off, over and over. (Just as if you were to turn the key off and on a million times over and over)
    2. I also hear the manifold actuator thingy going nuts, switching back and forth over and over very fast. (Again, as if someone is switching the key off and on very fast)
    3. Runs for less and less time and more roughly each time it gets restarted.
    4. Intermittant connection to ECU (either via VCDS or Torque)
    5. Gauge Cluster temp sensor intermittently reads and doesn't read. (When reads cold, (needle all the way left) and I know car is warm, the car will not start at all)

    And then when the car will not start at all, these things are happening:

    1. Fan is running at full blast / Whether car is warmed up or been sitting for a couple hours and is cool to the touch.
    2. I cannot start the car for some time when it gets into this "state". 3-4 hours?
    3. Cannot connect to the ECU (via VCDS or torque)

    At this point it seems to me like a computer issue, but shop is adamant that they have tried a new computer, and that's not it. They also say the wiring harness has been tested with less than 1/10v loss, and so it's surely good.

    I am also no longer getting any engine fault codes.

    The next day my buddy and I are testing the coolant temp sensor (based on fan going full bore), when another buddy who is more familiar with JHM tuning stops by. We connected VCDS and he notices the car is in fact back to stock firmware. ??? How the hell? He eventually gets it back to my JHM Stage 3 tune, but he's confused and i'm really confused.

    Misfires are back under heavy load, but only after 20 or so minutes of driving. Further driving causes car not to idle, further restarts cause it not to start.

    This seeming like an ignition issue, I made an appointment with the interlock folks to have their wiring checked. I had them do their tests this morning, and everything came back good on their end. They also explained to me that they "T" into 3 wires. Ground, ignition, and starter. All connections look good.

    Videos trying to describe issue:

    ECU Connection Issue after Warm - https://www.dropbox.com/s/4f86qopz39...20Wam.MOV?dl=0
    Manifold Actuator Going Nuts when key is on - https://www.dropbox.com/s/z2ayuf4t0m...%20on.MOV?dl=0

    Sorry for the super long winded explanation, but wanted to make sure I could get as much info in here as possible. I will follow up with the results from the full scan as well, just don't have that data handy atm.

    Please let me know what you think, of if there's any further information I can provide.

    Thanks,

    Kyle

  30. #60550
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445702
    Location
    Ontario

    Hello All! I'm not driving an Audi yet.......but i have scheduled a test drive for a 2018 RS3 for this upcoming Saturday, and hopefully you guys will give some input!!

  31. #60551
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445703
    Location
    San Mateo

    Got an A4 avant and Iím wondering is a throttle body spacer will do anything for me

  32. #60552
    Registered Member One Ring rnrnb's Avatar
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445429

    ok....just got here...

    MY2010 S5 Cabriolet...Ö

    manual shows a rear fog light...yet the switch doesn't exist. hmmmmm??
    Canada

  33. #60553
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Dec 23 2018
    AZ Member #
    434680
    Location
    Madison/Wisconsin

    Hello

  34. #60554
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445708
    Location
    Edison

    Does anyone no on a stock Audi A4 2011 b8 will a 18 inch rim for with a 9.5 and a 235 40 18 tire

    - - - Updated - - -

    Does anyone no on a stock Audi A4 2011 b8 will a 18 inch rim for with a 9.5 and a 235 40 18 tire

    - - - Updated - - -

    How are you today

  35. #60555
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445713
    Location
    NOVA

    .....

  36. #60556
    Active Member One Ring
    Join Date
    May 09 2017
    AZ Member #
    399215
    Location
    Coral Springs, Fl

    Hello, excited to be a part of this community. I will be buying a Misano Red 2010 Audi A5 2.0T S-Line Prestige this saturday and cant wait to start modding it and sharing it with you guys!

  37. #60557
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445722
    Location
    Florida

    Hello

  38. #60558
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445698
    Location
    Auckland

    Hi , i am nt able to post on forum , cn u help in this pls

    - - - Updated - - -

    Hi i am new here , can anyone tell me , if this wheels and tyres will fit my audi a4 2012 sedan 2wd , wheels - rays variance versus 20 x9.5 35offset with tyres 245/35/20, will they look good and safer to drive , or any chances of rubbing the wheels or tyres ? And speedo errors , did anyone had this combination of wheels and tyres on their car , ? Pls advise thanks

  39. #60559
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445741
    Location
    Khartoum Sudan

    check the driver door side ..you can find table for your car tire size and air pressure .


    Sent from my SM-N920C using Tapatalk

  40. #60560
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jan 23 2019
    AZ Member #
    445739
    Location
    Ontario

    New member, bought an 2012 Audi s4 a few months back so this seems like the place to be

    - - - Updated - - -

    Hey

Page 1514 of 1541 FirstFirst ... 5141014141414641504151215131514151515161524 ... LastLast


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2019 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.