Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Page 131 of 131 FirstFirst ... 3181121129130131
Results 5,201 to 5,202 of 5202
  1. #5201
    Veteran Member Four Rings SJorge3442's Avatar
    Join Date
    Aug 27 2013
    AZ Member #
    121842
    Location
    Philly

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    Quote Originally Posted by 2004a4b630QT View Post
    That sounds like a good idea. Did you delete that stock H in the front of the catback or leave it in too?
    Shoulda mentioned that. I had replaced the stock resonator with the x pipe. TBH, the xpipe is much more of a resonator I think, but im not 100% on the science behind it. Considering the x-pipe sound I get on decel, i'd say it works as intended. Tons of v6 camero guys use the same part.
    2003 3.0 6 Speed - Quattro. 157k.

  2. #5202
    Veteran Member Three Rings oaybar007's Avatar
    Join Date
    Sep 17 2006
    AZ Member #
    11576
    Location
    Maryland

    Knew it was coming! My car went into limp mode today. I've had a nagging cooling system fault for the past year or so. I think the thermostat is finally on its last legs and I'm due for a bunch of stuff anyways. Timing belt, valve cover, cct seal, oil cooler leaking, etc. etc. Also have an exhaust leak somewhere. I need to scan it and see what's going on more formally but I've been compiling maintenance parts for months now. Just add it to the list!

Page 131 of 131 FirstFirst ... 3181121129130131


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2019 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.