PDA

View Full Version : How do you wire up the 1280?!?



CO AVANT
03-02-2006, 07:07 PM
The instructions suck. This is the only thing holding me up with the install right now. Please someone, HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!![headbang]

CO AVANT
03-04-2006, 07:10 PM
I got it. Wired up the 1280 and 1417 with the ME3 player and an on/off switch. I'll post some pics soon on how to wire up both the 1280 and 1417.

German Driver
03-06-2006, 01:48 AM
Jordan put together a write up and I'll post it as a sticky in this forum.