PDA

View Full Version : Maf ???



lovintheboost
01-13-2006, 06:47 PM
ok so my satge 3 is going in now and i heared some people talk about changing the MAF. i assume to the vr6 MAF. why would i want to do this? what is needed to complete the swap? and does the software have to be reflashed to benefit from chaanging it out? also how much would i expect to pay for one?

MR VTEC
01-13-2006, 11:04 PM
you need the vr6 maf housing not the element. Next time search my yute!!! [headbang] Do it!

MR VTEC
01-14-2006, 12:31 AM
oh and i don't think you have a stage 3... [rolleyes]