PDA

View Full Version : Looking for a k04



BadBora
09-19-2005, 06:57 PM
plan on getting a k04 turbo now!! I hear everyone talking about them so time to jump on the banwagon. I really dont want the kit since I have upsolute and they give bt upgrade including K04. So can any point me to the right direction or anything please i only have 1000-800$

01'A41.8T
09-19-2005, 07:05 PM
PM Nick (OverSpun). I got great service and a great product. He only had a few left when I got mine so you might want to hurry.

BadBora
09-19-2005, 07:13 PM
I dont really know how to pm ppl sorry. Well if he reads this please pm me i want to get it on the car asap

01'A41.8T
09-19-2005, 07:16 PM
Here is the link for the K04's. Under his name at the bottom of his post just click PM. http://audizine.com/forum/showthread.php?s=&threadid=52798&highlight=k04

TJHUB
09-19-2005, 07:36 PM
I got mine from SPP also. $700.00 shipped. Hit'em up.

Kruat
09-19-2005, 07:43 PM
I got mine from Nick also. Great guy, great service.

HighDesertAudi
09-20-2005, 12:07 AM
go with the K04 from SPP or rippinralf (sp) than get the 5 Bar FPR and Upsolute should be able to upgrade the software for around $100.
that should be within the budget of $1000

b5v6
09-20-2005, 05:39 PM
I vouch for rippinralf, and putting a kit together piece by piece. It was complete in your price range I think too. Just a quick recall of parts and prices:
k04 $650 (1.5years ago), new
Fuel Pressure Regulator $35 used from VWVortex
GIAC software P16 file $200 used from audizine
Bosch 310cc injectors $200 used from passatworld
$1085 total + shipping

Good luck and be patient. I drove around with a K04 on stock software for 3 months before having the rest of the items in hand to install.

01'A41.8T
09-20-2005, 07:16 PM
b5v6, you are runnig P16 with no front mount?

b5v6
09-26-2005, 03:05 PM
correct. However, it is not running right now due to a fmic install. I'm trying to get my hands on an S4 bumper to complete the install.

b00st
09-26-2005, 03:18 PM
what's the reason for it not running right due to FMIC install. should actually run right now with FMIC installed...you have vac leak now or boost leak?

94jedi
09-26-2005, 04:13 PM
Originally posted by b5v6
correct. However, it is not running right now due to a fmic install. I'm trying to get my hands on an S4 bumper to complete the install.

what do you mean not running right? please describe in detail.

bitterchild
09-26-2005, 05:29 PM
maybe the k04 outlet is a little longer than the k03 so the hardpipe to the fmic doesn't fit now?

alen
09-26-2005, 07:54 PM
maybe he's in a process of a FMIC installation, so teh car is not running right now.



.. gosh i lvoe being a secretary!@

OutkastSL
09-26-2005, 11:20 PM
b5v6 i like your setup! sounds like something i got [;)]

also, i just picked up a s4 front and sides. gotta get those installed. I LOVE AVANTS!

b5v6
10-04-2005, 12:26 PM
it is not running currently. I have to finish cutting the pipes to fit, and then install everything. Between full time school, full time work, and my family, I really haven't had the time.

OutkastSL, I love avants as well. You should send me some pics when you get those parts installed. Your ride looks great.

OutkastSL
10-04-2005, 12:36 PM
thanks^^^

b5v6
10-06-2005, 11:40 AM
^^^^Welcome. Your signature makes me want coilovers. I just can't afford them very easily. How does the 3" test pipe work? I've been considering one with a relocated cat'.