PDA

View Full Version : Will S4 instrument cluster fit to A4?



Zaki84
07-17-2014, 04:08 PM
Will instrument cluster from s4 B5 fit to A4 b5 2000 model?

redline380
07-17-2014, 04:25 PM
physically? yup, it sure will.

GrapeBandit
07-17-2014, 04:27 PM
http://www.audizine.com/forum/showthread.php/405961-Understanding-differences-between-Audi-A4-clusters-and-the-compatibility-issues

bhusted
07-17-2014, 05:38 PM
If your car has DIS, it should be fairly plug and play. I've retrofit an S4 cluster into my 99.5 car without DIS and the wiring is a little crazy.

Zaki84
07-17-2014, 07:26 PM
If your car has DIS, it should be fairly plug and play. I've retrofit an S4 cluster into my 99.5 car without DIS and the wiring is a little crazy.

Yea mine has DIS ...... So should be just plug in....

bhusted
07-17-2014, 08:05 PM
Yeah. Should just plug in. You'll have to have the mileage reprogrammed to match your car though. Is there a particular reason you're interested in swapping?

Zaki84
07-17-2014, 10:12 PM
That display is not working, and I tried to install those rings that goes around the RPM and speedo and I broke one of the needles ..... and cracked that front plastic cover.