PDA

View Full Version : Question about factory Nav



k0mpresd
08-14-2005, 06:33 PM
Do US instrument clusters work w/ the dvd navi player and display the turns on the MFA display or does it have to be a euro/canadian cluster??

Vagcom can code a cluster for Nav but it says Non-US and i was just wondering if thats what it was talking about..?? anybody know?

BuffysRS4
08-15-2005, 01:38 PM
[rs4] for your car a 2000 MY, no not with the DVD navi, with the CD Navi yes

k0mpresd
08-15-2005, 03:51 PM
which cd navi? the indash lcd or an external?