PDA

View Full Version : B6 Dynavin in a B5 possible?



revbjeff
08-07-2010, 01:54 AM
I looked through this DIY:
http://www.nsxjr.com/docs/sat.pdf

So you can put a B6 Symphony II in a B5 so I was wondering if the B6 Dynavin headunit COULD work in a facelift B5?

Link to navigation unit:

http://www.dynavin.com/products/product_dnv_a4.php

jriddle11
08-07-2010, 03:18 AM
I just sent this link to a friend who sells these. PM me your email address and I will send you his email address.

revbjeff
08-07-2010, 10:06 AM
Thanks for the info. I just emailed him.

A4-B6
11-28-2010, 09:03 PM
So what was the outcome here? is it possible? I have the same desire myself.

KM

black99.5a4
11-28-2010, 09:50 PM
if you stick a b6 symph 2 in your b5, it wont turn on with the car or off with the car, you have to manually do it.. other then that, i think mine fully works. i do plan to wire it all in. Chris at ECS said they were working on a kit that included a new surround to make it fit the b5 without any gaps.. idk what came of it.