PDA

View Full Version : Wiring through firewall???



Modder
01-20-2010, 02:41 PM
Ok i bought some foglights for my car cause here lately its been REALLY foggy. It comes with a rocker switch and i have to wire all this through the firewall but idk where to put the wire through at. Come someone please help me? As you can tell im not a wiring from front into cabin kind of guy. Thanks for any help. And i have searched but found nothing to help

A4Rob
01-20-2010, 02:59 PM
Go through your ECU box on the driver side.

Modder
01-20-2010, 03:03 PM
ok ill check it out, thanks

Fukenfast
01-20-2010, 03:52 PM
You could also go through the hole just to the left of the brake fluid container. But it is probably better to go through the ecu housing seeing how it is electrical and probably doesn't like rain.

DGAFxxx
01-20-2010, 05:19 PM
Go through your ECU box on the driver side.

+1

easiest car ever to get wires into the cabin by using this method.

soundspeedstyle
01-20-2010, 07:16 PM
helps to put a lamp light on the floor by your pedals so ya see everything and just push the wires through its cake