PDA

View Full Version : turn signals stuck on



tar
10-14-2009, 07:31 PM
I recently upgraded my 1999 a4's headlights to depo's. Since then my drivers side turn signals are stuck on when i have my headlights on, they dont flash eather......and yes i did search.

thanks Tim

Seerlah
10-14-2009, 07:53 PM
You mean your parking lights are illuminated when your low beams are on? That is how it supposed to be. If the other one is not illuminated, that is the one with the issue.

Out of curiosity, you have 1 peice headlamps?

tar
10-14-2009, 07:58 PM
i mean that when i turn my car on and turn the headlights on the left headlight corner light, the left side marker and taillight turn signal are all on. all of the lights arnt flashing there just on. also ive blown two fuses in the past 3 days.

Seerlah
10-14-2009, 08:02 PM
Oh. Maybe try replacing the hazard switch. What happens when you turn on the left signal via signal switch?

tar
10-14-2009, 08:08 PM
when i use the turn signal switch with the lights on it stays as a solid light. when i use the signal switch with the lights off it blinks 10x faster.

Seerlah
10-14-2009, 08:15 PM
Try replacing the hazard light switch.

tar
10-14-2009, 09:53 PM
k will do thanks

tar
10-14-2009, 09:55 PM
and i got 2 peice depos to answer your ealier post

ECS Tuning-Audi
10-15-2009, 08:33 AM
Bad wiring in the lights? I had a similar headlight problem on a different car. The wiring going into the light assembly was grounding out. I blew fuses and my blinkers stayed on. Worth checking out!

Coopa
10-15-2009, 09:05 AM
You maybe have it wired up wrong? I've had to sort through my turn signal wiring before and if its not wired up correctly things act all sortsa f*ed up.[:p] It was a prefacelift however. Just an idea for ya.

Inval1d
10-15-2009, 04:22 PM
I'm having this same problem. I switched the hazard switch but nothing changed. What else could be doing this?

tar
10-15-2009, 04:28 PM
it could be the headlights now that i think about it. all this started happening after i installed the lights. they were plug and play so ill go check all the connectors.

tar
10-15-2009, 04:35 PM
Ok so i unplugged the whole drivers side headlight, and the problem still happens once i turn my lights on. Ive orderd a hazard light switch so lets see if that solves it.

Inval1d
10-15-2009, 05:13 PM
Could the turn signal switch be bad?

tar
10-15-2009, 08:34 PM
That seems possible but im going to try the relay first as its cheaper.

ECS Tuning-Audi
10-16-2009, 06:38 AM
If you still have the original headlights you should start there and then swap one side in at a time to figure out your problem.

I have some (4) stockers you can borrow if you are anywhere close to the Cleveland/Akron area.

supermario
10-16-2009, 07:11 AM
this happened to me not to long ago and it was my hazard switch.

tar
10-16-2009, 04:51 PM
So i replaced the hazard switch and it still happens. Ive also noticed that the left turn signal isnt stuck on when the fuses are out. It still flashes 10x faster when i signal though. Im going to swap the lights back to stock right now and see what happens.

Inval1d
10-26-2009, 10:41 AM
any update on this?