PDA

View Full Version : What else do i need for this pioneer.



Antekaudi
10-10-2009, 09:01 AM
I have a great deal on this model:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9197068&type=product&id=1218056226662

What else do i need to get it running ?

I have audi a4 b6 with symphony 2 non bose.


Thanks

htfan
10-11-2009, 06:26 PM
I have a great deal on this model:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9197068&type=product&id=1218056226662

What else do i need to get it running ?

I have audi a4 b6 with symphony 2 non bose.


Thanks

I have a non-bose B7, with an AVIC installed ... here's some input

Connects2 or Metra wiring harness
Metra VW53 (or VW54) - Antenna adapter
Connects2 for Steering wheel control (if needed)
Scorche or Metra Dash kit