PDA

View Full Version : does the symphony 2 have rca in?



TheRealtor
06-07-2009, 09:10 AM
is there rca in ? if not does anyone sell the simple adaptor?

i wanna install a motorola t605 bluetooth kit and no way i wanna use that shitty little speaker that comes with it lol

thx

koolade9
06-07-2009, 01:03 PM
is there rca in ? if not does anyone sell the simple adaptor?

negative, on both accounts.

8520
06-10-2009, 01:11 PM
I installed a parrot ck3100 in my buddy's s4 using one of those motorola speakers and it came out very well.

Honestly, I'd recommend having a reputable shop doing the install.