PDA

View Full Version : Problem



infinity20k
11-23-2004, 06:05 PM
Ok this might seem weird but i cannot figure this damn problem out ok my gauage were it tells me my miles i have gone and total miles ya that dosent show up like the light bulb or soemthing wrong with it i have a 1997 B5 2.8 AWD can anyone help me

WhippeD
11-23-2004, 08:13 PM
wha'?

pierce
11-23-2004, 08:14 PM
I'm guessing you mean your odometer...and as a solution, try changing the LED or bulb behind your guages/dash.

infinity20k
11-23-2004, 08:25 PM
ya thats it sad thing is i coulde not spell it lol well how do i go about chaging it then?

pierce
11-23-2004, 08:30 PM
Well, this is where I hand it over to one of the more experienced boyz, haha. I'm still pretty new to here and Audis. This might be a dealer job to remove the panel, but I'm sure one of the guys knows a diy way.

skene
11-24-2004, 10:12 PM
its not hard... easy to do if you are patient and know how to search.

derek2079
11-25-2004, 01:40 AM
Originally posted by infinity20k
Ok this might seem weird but i cannot figure this damn problem out ok my gauage were it tells me my miles i have gone and total miles ya that dosent show up like the light bulb or soemthing wrong with it i have a 1997 B5 2.8 AWD can anyone help me


10$ says its a fuse. if you dont have an owners manual get one and it will tell you which fuse is which so you dont have to go through manually and check them.

and like they said it could be a light. i would check the fuses first. then if its not that. pop out your instrument cluster and replace the light see if that fixes it.

Ben@SpeedBarn
11-25-2004, 04:37 AM
Yeah wouldn't there be a bunch of little LEDs in the odo.? Seems like it would be the fuse or the odometer itself. Its just a little box that pulls out of the instrument cluster.

skene
11-25-2004, 05:53 AM
it still goes back to removing the cluster.

sumpsfast
11-25-2004, 09:03 AM
^^^^yep, gotta replace the whole thing 99% of the time. For certain VIN numbers there were replaceable boxes for the readouts.

Jules
01-24-2009, 04:23 PM
any more news on this as this is the same on my car 97 audi a4 tdi?