PDA

View Full Version : PLEASE HELP! Wiper motor?



AudiTurbo
03-25-2009, 09:29 PM
Ok so my headlight switch went out this week, which made my headlight not work..Well after 2 days my wipers would only work on high. So I changed both the headlight switch and the wiper side. Well the headlight work now, but the wiper only work on high and my headlight washer don't work anymore. What would make my wipers only work on high and headlight washer not work?

Please help and I thank you!

A4Rob
03-25-2009, 09:51 PM
I would start by replacing the entire stalk on the steering column.

AudiTurbo
03-25-2009, 09:53 PM
I did today! Both side!

coolworld
03-25-2009, 10:11 PM
may be the timings of both the things is not maintain.keep proper timings of wiper and headlight.

AudiTurbo
03-25-2009, 10:15 PM
So both wiper stalks could be broken?

AudiTurbo
03-26-2009, 07:20 AM
Bump please help!

silver_a4
03-26-2009, 11:05 AM
hey, don't mean to jack the thread but i got the same problem too, well my wiper would make one complete move then stop. Then it won't come on anymore, the motor is fine because i hard it wired directly to the battery. I am thinking i might need to change the wiper regulator

AudiTurbo
03-26-2009, 06:35 PM
Well mine only works on high and my headlight washers don't work anymore

zrowcool
03-26-2009, 07:21 PM
headlight washers could be the pump for them went bad, also note that they only come on when your headlight is on. as for the wiper speed, i have no idea.

AudiTurbo
03-27-2009, 09:16 AM
I turned the headlight on and the headlight washer still don't work.

docurley
03-27-2009, 09:20 AM
Check the wiper arm mechanism because they can seize up