PDA

View Full Version : Strange Problem!! Ignition Switch?? Help



AudiRacerS4
02-28-2009, 10:47 AM
ok so recently my car has been going crazy, when i turn the key to the accessory position the check engine light flickers dimly and I can hear a clicking noise (sounds like a relay clicking but really fast) and the car will not start. I also noticed that while the CEL is flickering and I hear the clicking noise the speedometer acts eractic and jumps around to 20mph. Then sometimes when i try it it will work perfectly and then while i'm driving it will shut off and start to click again. Now is there a relay that controls the ECU that I can change? I can hear the clicking from behind the fuse panel but I'm not sure which relay to look at [wrench]

ChumbaWumba
02-28-2009, 12:08 PM
sounds similar to a problem i had when i had my s4....anyways its probably the ignition switch

video...http://www.youtube.com/watch?v=9JUH7G4nrfU
thread...http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=201799

D's Avant
02-28-2009, 12:24 PM
x2 on ignition switch... The key for me was that your car turned off when you were driving.

AudiRacerS4
02-28-2009, 12:59 PM
thanks guys i'll look into it

AudiRacerS4
02-28-2009, 03:58 PM
sounds similar to a problem i had when i had my s4....anyways its probably the ignition switch

video...http://www.youtube.com/watch?v=9JUH7G4nrfU
thread...http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=201799

did yours make a clicking noise as well? kind of like the sound when your battery dies