PDA

View Full Version : How to calibrate A/F ratio.......?????



RedRocket
10-12-2004, 08:31 AM
Does anyone know how to do this? Does it have to be done on a dyno? I put in a K04 and I think I'm running lean. Just wanted to know what you guys think before I go spending $500 on a Dyno.....

skene
10-12-2004, 08:33 AM
whos kit did you install?

RedRocket
10-12-2004, 08:36 AM
Originally posted by skene
whos kit did you install?

AWE, all proper stuff...... FPR, Software....

98a4
10-12-2004, 01:38 PM
500$ dyno? Go buy a wideband for 300

RedRocket
10-12-2004, 01:41 PM
Originally posted by 98a4
500$ dyno? Go buy a wideband for 300

That'll do the trick eh? Would it also be able to estimate power output? You got a link?

Thanks a lot.