PDA

View Full Version : Hid Kit Driving Me Crazy!!!!help!!!



TH85
05-30-2008, 10:28 AM
Hey everybody...
really need some help here

a few months ago i upgraded to hid headlights and had a body shop put them in for me...after awhile the lights started to flicker when i hit bumps (turn off and on really quickly) until they finally stopped working.

Then i brought it back in and they found a fuse was blown. They replaced it and everything was fine (about 2 weeks ago)

Now, when im driving on the road i saw the lights flickering again and when i got into my car last night my headlights were not working. I was driving with just my ambers on with the headlight swith all the way up. when i was halfway home i hit a bump on the road and the headlights popped back on.

They worked from then.

What is going on with the headlights? Iv been going back and forth to this body shop all the time and they are hinting at just throwing me my money back for the kit but i need headlights!!!

Please help!!
Thanks

getslideways
05-30-2008, 10:37 AM
sounds like a bad or loose connection in the wiring to me. I had a conversion kit on my old car and every few months i would have the same problem, and it was one of the connections either to the bulb or to the ballast getting a tad loose. Try re-pushing the connection together and see if that makes a difference

evilgabbie
05-30-2008, 10:39 AM
Take ur money back and go elsewhere.. easily solution

prey
05-30-2008, 11:00 AM
loose connection, check the headlight harnesses, make sure the wires are secure, i had the same problem.