PDA

View Full Version : anyone find a 02 sim that works



G-low
09-13-2004, 04:27 PM
plan on using a test pipe and need to get around CEL's been searching around and everyone seems to have problems with them after awhile
i know someone here is running a testpipe just wondering what your using or if you just deal with the CEL

FITZ TITS
09-13-2004, 06:18 PM
im selling mine PM me.
http://www.audizine.com/forum/showthread.php?s=&postid=236742#post236742

G-low
09-13-2004, 06:39 PM
do you have directions on how to install it?
where did you order it from?

derek2079
09-13-2004, 06:44 PM
doesnt this fux your car up pretty bad?

FITZ TITS
09-13-2004, 06:57 PM
Originally posted by derek2079
doesnt this fux your car up pretty bad?
no.... how do you think it would?

yeah i have the instructions. i cant remeber where i got it. i know it's some place that stocks hammond mfg. products.

G-low
09-14-2004, 11:58 AM
does it just loop the 02 wires from the ecu?

FITZ TITS
09-14-2004, 02:03 PM
yeah looks like you just take the sending wires (o2 bung to ECU) and splice them into the o2 sim box. then the o2 sim box has a wire that connects to the ecu. no fuxing involved. do you want me to take a pic of the instructions?

G-low
09-14-2004, 05:26 PM
yes please that would be great also if you could get a pic of the actuall 02 sim it would be appreciated

FITZ TITS
09-14-2004, 06:47 PM
this has pictures of the simulator and such:
http://www.audizine.com/forum/showt...6742#post236742

http://img.photobucket.com/albums/v54/rcfitz86/werds.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v54/rcfitz86/wer.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v54/rcfitz86/werd.jpg

G-low
11-06-2004, 12:12 AM
do you still have that thing? i tryed to PM you but your box is full sorry i never got back to you about it but i had to take care of some other things before i could do any more modding.
let me know whats up