PDA

View Full Version : Anyone ever try this HID Kit?



CTdriver
04-01-2008, 06:50 AM
My A4 comes with OEM Xenons however I ordered some 3000K for the fogs and they shipped from CA I hear VVME charges you like $20-30 for the 3000K and I expect it's nothing more then yellow color film over the bulb (mine might be as well) but I don't have to pay extra for it.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Xenon-HID-kit-H1-H3-H7-H11-AUDI-A4-A6-A8-A3-TT-06-05-03_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ36476QQihZ008QQitemZ 180228377090QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

Jared71482
04-01-2008, 07:29 AM
all "kits" are the same... most now use the same exact ballasts (just with different stickers on them)

CTdriver
04-01-2008, 07:51 AM
all "kits" are the same... most now use the same exact ballasts (just with different stickers on them)

yep that much I figured..

On a side note with HID's how long does it take for the bulb to settle in?

Militant-Grunt
04-01-2008, 07:51 AM
How the hell is shipping 50 bucks? I paid 90 to ship four rims much less to ship a at most 5lb box.

CTdriver
04-01-2008, 08:01 AM
How the hell is shipping 50 bucks? I paid 90 to ship four rims much less to ship a at most 5lb box.

I ask myself the same all the time on all the HID kits...

Monster Stealth
04-01-2008, 08:42 AM
How the hell is shipping 50 bucks? I paid 90 to ship four rims much less to ship a at most 5lb box.

Its all just a manipulation of eBay's fee system. They don't tax you on shipping and handling, but on the actual product price, and if you are doing large volumes of items, that can add up very fast. I just ordered a set of VVME 6k HIDs last week and am waiting on them to arrive.

AudiRacerS4
04-01-2008, 08:42 AM
i have that same kit in 3000k for my fogs, it works awesome

CTdriver
04-01-2008, 08:51 AM
i have that same kit in 3000k for my fogs, it works awesome


How did the build feel? and where did you mount the ballast at?

AudiRacerS4
04-01-2008, 09:26 AM
How did the build feel? and where did you mount the ballast at?

the build quality looked great, i believe the company is called xentec. i mounted the ballasts to the back of the bumper support and my low beam ballasts are mounted to the bottom of my ecodes

CTdriver
04-03-2008, 10:27 AM
yep its the xentec kit.

and because my car is still in the shop I today tested it on a Computer Power supply :) (when I get bored I do creative things)
http://img84.imageshack.us/img84/2200/dsc6004rw6.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/3200/dsc6007sq6.jpg

tdn
04-03-2008, 10:52 AM
i've heard of a couple using this exact kit with good results.

if i convert my fogs to hid, i'll probably get this kit.

CTdriver
04-03-2008, 11:07 AM
i've heard of a couple using this exact kit with good results.

if i convert my fogs to hid, i'll probably get this kit.

I know everyone here like the VVUME kit but this shipped from CA and and it arrived here before the week was out and I did not need to spend the extra $20 or whatever just to get 3000K fogs..

in the meantime I will break both bulbs in for an hour.. it's friken bright.

AudiRacerS4
04-03-2008, 12:33 PM
that ebay seller has really fast shipping

CTdriver
04-03-2008, 12:41 PM
that ebay seller has really fast shipping


yeah... I was expecting like next week or so.. I like it build is very nice can't wait to put them in.

GetBoosted84
04-03-2008, 02:46 PM
yep its the xentec kit.

and because my car is still in the shop I today tested it on a Computer Power supply :) (when I get bored I do creative things)
http://img84.imageshack.us/img84/2200/dsc6004rw6.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/3200/dsc6007sq6.jpg

I'm glad to see I'm not the only geek who has tried this. Thought I was the only one.

CTdriver
04-03-2008, 03:01 PM
I'm glad to see I'm not the only geek who has tried this. Thought I was the only one.


:D I always get called a geek... I wonder how many amps it uses on start up since that was a Antec 350W PS with 16A max on the 12V+ rail. never skipped a beat at all.

GetBoosted84
04-03-2008, 04:40 PM
I used one of my computer power supplies to power up my old sony head unit to test it out. Worked great. Love any excuse to hook a computer to a car.

CTdriver
04-03-2008, 04:54 PM
I used one of my computer power supplies to power up my old sony head unit to test it out. Worked great. Love any excuse to hook a computer to a car.

Ha I have a Alpine headunit looks line I wont be using it in the Audi I guess I can try that. I was going to do a carputer but not enough real room for the screen.. at least a 7" screen.

CTdriver
04-07-2008, 04:14 PM
since on the topic of things powered by power supplies how do you power a head unit with one?

fernando
04-07-2008, 04:57 PM
well this looks alot like the VVME HID kit, i just installed mine last week and so far i'm very happy with them

CTdriver
04-07-2008, 05:30 PM
well this looks alot like the VVME HID kit, i just installed mine last week and so far i'm very happy with themThey are pretty much all the same kits. Only thing for me is I did not have to pay extra to get 3000K bulbs.

CTdriver
04-09-2008, 12:33 PM
Ahh I figured it out, good thing I checked since I forgot I left a disc inside for almost half a year.