PDA

View Full Version : parking light problem



keeganhartman
01-17-2008, 05:38 PM
So i went to get in my car tonight and when the headlights were on realized that i had no park light output up front. side markers, blinkers(although fast) tail lights, breaks, low, and high beams all work... any ideas .. or does anyone know if there's a dedicated fuse for the park lights ?

Ewok_Fetus
01-17-2008, 05:40 PM
Sounds to me that the lights burned out... That would cause the fast blink....

keeganhartman
01-17-2008, 05:46 PM
it's odd though you think both at once ?

Ewok_Fetus
01-17-2008, 05:51 PM
Maybe the other went out and you didn't know about it until the other went out?! It has happened before... Not too sure what else it could be without looking at the schematic...

Ewok_Fetus
01-17-2008, 05:52 PM
Wait... So you are saying that the front blinkers still work then? I think I misread that initially and thought that just the rears were working...

keeganhartman
01-17-2008, 06:03 PM
yeah the front blinkers do work ... they're not double filament right ?

keeganhartman
01-17-2008, 06:12 PM
alright well i went out to check the bulbs to find both blown ... haha i feel dumb thanks for the help ewok

Ewok_Fetus
01-17-2008, 06:35 PM
Keep an eye out for more blown ones if they both went out at the same time... Could be other under-lying problems... Where does your dash voltmeter sit at usually?

keeganhartman
01-17-2008, 06:36 PM
yeah it's kind of odd i'll have to check out the keyless pk light output