PDA

View Full Version : slave cylinder



t1demont1
01-06-2008, 10:24 AM
I replaced my clutch and flywheel yesterday but forgot to put my slave cylinder on before i bolted the transmission. How can i get this thing back in its hole?

QuattroDude
01-06-2008, 10:28 AM
I always just drop the tranny down a little bit, reach up and shove it in there. Its a little tight sometimes but patenice is key.

t1demont1
01-06-2008, 02:22 PM
thanks got her in