PDA

View Full Version : Anyone on here ever crank your wastegate?



AudiA4_20T
12-06-2007, 09:50 AM
Hey guys I want to do this but I checked it out for like 5 minutes last night and it looks like I might not be able to get a wrench in there to break that nut free? Anyone know what size it is by the way? Thanks

r0nd3L
12-06-2007, 09:55 AM
Hey guys I want to do this but I checked it out for like 5 minutes last night and it looks like I might not be able to get a wrench in there to break that nut free? Anyone know what size it is by the way? Thanks

AFAIK, it's 10mm. I wouldn't mess with it if I were you...

Don Supreme
12-06-2007, 10:02 AM
He is trying to run 15.6 man....

ALllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaannnn

Bic-Ball
12-06-2007, 10:28 AM
i have a turbo off of my car and i still cant get the nut off without stripping it. good luck getting it off with the turbo on the car.

AudiRacerS4
12-06-2007, 10:43 AM
its near impossible with the turbo still on the car... its a 10mm nut and if you use a long enough extension you can reach it by going from under the car through the passenger side wheel well

maxspeed
12-06-2007, 12:09 PM
or, you can get some pblaster and a set of small wrenches like i did

Mawhitey
12-06-2007, 01:15 PM
How is it to be adjusted properly?
I have just had my turbo rebulit and need to set mine back up.Don't want it self destructing TBH