PDA

View Full Version : How can you tell...



20A4Audi1.8t01
08-09-2007, 01:55 PM
If you have a 2001.5? Trying to get my car chipped for KO4 software and need to find out.

Ive searched, and i called Audi and they said there was no half year and that they just went to the 2002.

Any help would be greatly apreciated!

-Tyler

Nebone
08-09-2007, 02:02 PM
Same as 2001. Its the AWM motor. I have a 2001.5 and M and H ECUs work. Just say you have a 2001 to whoever will give you K04 software. GIAC would be the place to go or REVO.

sixfiveoh
08-09-2007, 02:05 PM
I asked the same question in a thread a while back and never really got a straight response. I would like to know as well.

20A4Audi1.8t01
08-09-2007, 02:11 PM
Same as 2001. Its the AWM motor. I have a 2001.5 and M and H ECUs work. Just say you have a 2001 to whoever will give you K04 software. GIAC would be the place to go or REVO.


M and CH you mean? If I go with GIAC since i have a testpipe will it still show I have a CEL?

Ewok_Fetus
08-09-2007, 02:13 PM
From what I understand, the 2001's have the M box and 2001.5's have the CH... At least this is what I have been seeing...

20A4Audi1.8t01
08-09-2007, 02:18 PM
From what I understand, the 2001's have the M box and 2001.5's have the CH... At least this is what I have been seeing...

Right... and Ive heard they are interchangeable

According to AWE's site there the same product # but obviously one is for the M and one is for the CH

kjgarreau
08-09-2007, 02:31 PM
Just tell them to give you the CH program. I had an M ECU before I went to my X-chip, got it back from AWE, bam it's an M ECU.

20A4Audi1.8t01
08-09-2007, 02:39 PM
Just tell them to give you the CH program. I had an M ECU before I went to my X-chip, got it back from AWE, bam it's an M ECU.

Yeah I needa do something, because im supposed to be getting my KO4 put in next wed. Kinda wanna stay away from soldered chips tho. Not sure if GIAC requires injectors with there KO4 sofware or not can anyone chime in?

20A4Audi1.8t01
08-09-2007, 03:46 PM
anyone else?

Kyle H
08-09-2007, 05:21 PM
Yeah I needa do something, because im supposed to be getting my KO4 put in next wed. Kinda wanna stay away from soldered chips tho. Not sure if GIAC requires injectors with there KO4 sofware or not can anyone chime in?


I'm pretty sure their base file doesn't require injectors, but if you want the hammer file, you'll need them.

20A4Audi1.8t01
08-09-2007, 07:28 PM
thought i couldnt get the hammer file?

20A4Audi1.8t01
08-10-2007, 06:09 PM
any other input?

speedydragon
08-10-2007, 06:34 PM
iono much about giac, and how they work, but maybe the "hammer" file is stage 1+ or stage 2 like revo or apr.