PDA

View Full Version : Can i change my screen name?



Crazy Quattro
07-04-2004, 02:28 PM
I used to have the screen name CrazyQuattro but for some reason i couldnt login to it anymore. So i made this account... anyways this name doesnt fit me. Is there a way to change my name back to Crazy Quattro? [:)]

Anthony
07-04-2004, 02:37 PM
Doesn't fit you? But don't you run EuroTeknik.com.?.?.? [:)]

So what do you want it to be? CrazyQuattro (no spaces) or Crazy Quattro (with the space)?

Crazy Quattro
07-04-2004, 02:46 PM
Im a Admin there but dont own it. [:)]

My name is Crazy Quattro (with a space) everywhere else. I just would like it all the same. Basicly im saying i plan to stay here for awhile. [:D]

foofighter
07-04-2004, 11:56 PM
i'll change it for you

Crazy Quattro
07-05-2004, 10:19 AM
Thank you sir [:D]