PDA

View Full Version : How to do caps on vag com



bOOOOstedAudi
04-12-2007, 08:05 PM
I wanna go do a caps run to see how fast my car is agint others and I need to know the process to do it. Brand brand new on vagcom. like hours new

maxspeed
04-12-2007, 08:06 PM
http://www.modifieda4.com/web/caps/faq.html#procedure

SEARCH

noob.

bOOOOstedAudi
04-12-2007, 08:16 PM
thanks thats what iu was looking for.
slob on my noob

bOOOOstedAudi
04-12-2007, 08:21 PM
ok actually just read everything on that page and still dont know where to go to get caps from vagcom

maxspeed
04-12-2007, 08:33 PM
this reminds me of that hooty and the blow fish song... ya know...

"HOOOOLD MAAAH HANNNDD!!"

http://www.ross-tech.com/vag-com/tour/logging.html

bOOOOstedAudi
04-12-2007, 08:49 PM
this reminds me of that hooty and the blow fish song... ya know...

"HOOOOLD MAAAH HANNNDD!!"

http://www.ross-tech.com/vag-com/tour/logging.html

omg you came through. next time you can hold these nuts. lol jk

Tiluleshpingen
04-12-2007, 09:00 PM
this reminds me of that hooty and the blow fish song... ya know...

"HOOOOLD MAAAH HANNNDD!!"

http://www.ross-tech.com/vag-com/tour/logging.html

OMG ahahahahahah max u f-in hilarious [:D] [:D] [:D]

maxspeed
04-12-2007, 09:03 PM
my e-thuggery is tremendous.

bOOOOstedAudi
04-13-2007, 08:43 AM
my e-thuggery is tremendous.

That makes you even more cooler of a person, you understand its just ethugging and you dont get you panties in a bunch, lol thanks for the help man

mike-2ptzero
04-13-2007, 08:46 AM
LOL, I thought I answered this is in your other post about the Vag cable.

SurferForever
04-13-2007, 11:53 AM
its a good thing that this time you specified "on vag-com" lol

maxspeed
04-13-2007, 12:11 PM
That makes you even more cooler of a person, you understand its just ethugging and you dont get you panties in a bunch, lol thanks for the help man

any time i can man [up] [az]