PDA

View Full Version : when connecting to terminal 75x



unknownvirus
06-25-2004, 10:41 PM
do i just crimp on one of those U connectors to the power wire..and then loosen the bolt....then stick it under there...and tighten the bolt

hope that made sense

plus...this is for a boost guage....can i also double up..and hardwire my radar detector to the same terminal

thanx u guys

wakko
06-26-2004, 12:40 AM
basically yea, thats the idea.....pretty straight forward. Not sure about double up, but I dont' see the harm in it.

However, most people will put in an inline fuse since you are wiring directly to the terminals

unknownvirus
06-26-2004, 07:09 PM
do i have to put the inline fuse in anyspecific spot?
and will 10 amperes be enuf?

kjgarreau
06-26-2004, 07:19 PM
I haven't bothered with a fuse for any of my gauges. Yes, you can double-up on the terminal. I have power running to my gauge lights, and power to my oil pressure and EGT gauges. So I'm tripled-up. What a pain to fit =/

unknownvirus
06-26-2004, 08:04 PM
would 75x be a good terminal to wire a radar detector?
will it stay on all the time..or only when the headlights are turned on?

kjgarreau
06-26-2004, 08:15 PM
75X is switched, so it will be on all the time once the key is turned.