PDA

View Full Version : Navi Question~



smokey727
02-12-2007, 08:36 PM
My boss just bought a new Q7. (wish i have one too...[=(] )
It looks like he has the NAVI screen but he said he doesnt have a NAVI system in it. Does anyone know how to hook up the NAVI system in it?[eek]

rlebwohl
02-13-2007, 07:41 AM
Well, if the car didnt come with NAV, he is going to have to fo back to the dealer and have them dealer install it. With the Q7 you still have the screen even if you dont have NAV.

esssfour
03-24-2007, 06:00 PM
its part of audi's new MMI system. that screen controls the radio, nav, tire pressure monitoring systems, navigation, satelite radio, and the adaptive air suspension available on these vehicles.
and no he shouldnt go back to the dealer to get the nav hooked up.. we just sold an a4 2.0t with the nav plus system.. its a 2100 option.. it would be less to tie it in to the Q7's system but it would be far cheaper to get a garmin or tomtom that you can actually switch between other cars, or with the tomtom actually walk around town with it