PDA

View Full Version : gtrs



bigg745
10-26-2006, 06:42 PM
hey guys, im a newbie. have stock 01 [a4] .looking at AtP turbo gtrs to buy. I want to install the turbo alone until i can buy the software. Can i do this and if I do what type of HP can i see from it.I Purchased a blitz dual turbo timer with boost gauge,waiting for Fed Ex, is it accurate as the meter gauge.

Neo1130
10-26-2006, 06:47 PM
You will run too lean if you put the turbo on without software... So no...

BranCKY3
10-26-2006, 07:07 PM
You can run it without software no problem, just don't go over 5psi. It is insanely hard to keep it that low just to let you know, I did for 1000 miles before I got my chip tuned and another 600 miles for my clutch break in.

bigg745
10-26-2006, 07:09 PM
Thanks, dont want to damage engine , I thought without any weird effects.

MR VTEC
10-26-2006, 07:36 PM
wait asnd do it right as long as it doesn't take you 2 yrs like some people... ***cough***vtec***cough***

bOOOOstedAudi
10-26-2006, 09:40 PM
your car wont even start with that big of a turbo. and injectors. beleive me i know

BranCKY3
10-26-2006, 09:41 PM
Well you're definately not supposed to put the injectors in until you get the chip for it, mine ran perfectly fine on a k04 file with stock injectors, just very slow since I had to keep it under 3k..

bOOOOstedAudi
10-26-2006, 09:49 PM
good point bran. you are a very smart man. nica car btw

audisnapr
10-26-2006, 09:57 PM
my 28rs ran fine with KO3 software and KO3 injectors/FPR

bigg745
10-26-2006, 11:22 PM
I can only do 1 mod right now , either software or turbo. It gets frusting watching camry's beating me or running neck to neck. I can only do 1 right now, either turbo or software. I spoke to tapp
he said he does the gtrs program. Any one with this program, how does it run, he said also by next week he will be able to switch programs. I dont know if he meant different oct program. I would like to find out if there could be 2 programs a K03 program and a gtrs program . then i could use the k03 program right now and get the turbo later.

lovintheboost
10-27-2006, 10:12 AM
buy the turbo and just wait to install untill you have all the parts that way you can do dome research on what software you want

MR VTEC
10-27-2006, 10:30 AM
i dont see the rush...
And racing family cars (i.e. camry's, honda's or anyhting for that matter) is not [cool]... STR8

onemoremile
10-27-2006, 03:15 PM
if you treat your turbo system as anything but a complete system you will be left with nothing but broken parts.

sean1.8t
10-27-2006, 07:46 PM
patience is key guy.. believe me