Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Active Member One Ring
    Join Date
    May 27 2017
    AZ Member #
    400169
    Location
    Midwest

    MMI connecting to phone

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    This just started to happen where when I start the car I get no audio or the podcast sound quality is poor. It seems that somehow the MMI is dialing my phone and blocking most audio. I donít know why this started suddenly, but every time I start the car I now have to press the phone button and then hang up the phone through MMI. It looks as if I am dialing my own number.

    Rather annoying and not sure how to stop it.


    Sent from my iPad using Audizine

  2. #2
    Stage 3 Forum Advertiser Four Rings Christian@enfig's Avatar
    Join Date
    Jul 12 2004
    AZ Member #
    2759
    My Garage
    2013 CC Executive Edition VR6 3.6, 2003 GLI VR6, 2005 A4 cab 3.0 V6, 01 GTI VR6. Past 89 & 78 Golf
    Location
    Fort Lee, NJ

    It would help if you told us what car and what phone.
    EnfigCarStereo.com - iPod iPhone & Aux Specialists - Radio Replacement Specialists
    info@enfig.com
    201-490-5015
    FaceBook

  3. #3
    Active Member One Ring
    Join Date
    May 27 2017
    AZ Member #
    400169
    Location
    Midwest

    Good point. 2014 A4 and Samsung S6. I suspect it could have something to do with attempting to connect after a recent NAV search that asked about using data, which ultimately failed, but now it seems I canít figure out how to keep it from the auto dialing to my number.


    Sent from my iPad using Audizine

  4. #4
    Stage 3 Forum Advertiser Four Rings Christian@enfig's Avatar
    Join Date
    Jul 12 2004
    AZ Member #
    2759
    My Garage
    2013 CC Executive Edition VR6 3.6, 2003 GLI VR6, 2005 A4 cab 3.0 V6, 01 GTI VR6. Past 89 & 78 Golf
    Location
    Fort Lee, NJ

    I would try forgetting the Audi from your phone. Then restarting the phone and repairing. I've never heard of anything like that. Could also be a stuck button on the car.
    EnfigCarStereo.com - iPod iPhone & Aux Specialists - Radio Replacement Specialists
    info@enfig.com
    201-490-5015
    FaceBook

  5. #5
    Active Member One Ring
    Join Date
    May 27 2017
    AZ Member #
    400169
    Location
    Midwest

    Thanks, I will try it.


    Sent from my iPad using Audizine

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2018 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.