Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Active Member One Ring
    Join Date
    May 16 2017
    AZ Member #
    399555
    Location
    Anchorage Alaska

    Question P3 Vent Gauge Not Reading Boost

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    I recently installed a p3 vent gauge with the track pack software and it reads everything except the boost. Currently running apr stage 2 software with dual pulley setup.

    Does anyone have any ideas?

  2. #2
    Active Member One Ring rgferrell56's Avatar
    Join Date
    Mar 22 2017
    AZ Member #
    396113
    Location
    Newark California USA

    P3 not reading boost

    Sent from my SM-G955U using Audizine mobile app

  3. #3
    Senior Member Two Rings
    Join Date
    Nov 12 2009
    AZ Member #
    50628
    My Garage
    2012 S4, 90 VW Corrado
    Location
    Louisville, KY
    Items for Sale

    Is it configured for your car / setup / etc? Good instructions on the website. I bought my gauge with the analog boost setup, but didn't install that option right away, so I had to change the setting to digital in the setup / config menu.
    2005 A4 USP (Gone)
    2012 S4

  4. #4
    Established Member Two Rings
    Join Date
    Mar 14 2016
    AZ Member #
    370227
    Location
    doesn't matter

    Remember to set it up based on the instructions on the website. It's has a few specific settings for our ride.

    Sent From S8 via Audizine app.

  5. #5
    Senior Member Three Rings Joker S4's Avatar
    Join Date
    Jun 20 2014
    AZ Member #
    257065
    Location
    Virginia Beach, VA

    I have the same thing going on right now, and it doesn't read IAT either. I just have to set it up. The website has everything you need. I'll get it configured properly once I'm finished with my current work road trip.
    | 2012 S4 Prestige | TI Black Optics | Monsoon Gray Metallic | Black/Magma | STUFF |

  6. #6
    Veteran Member Four Rings jl87's Avatar
    Join Date
    Jul 25 2010
    AZ Member #
    61865
    Location
    IA/IL

    Push and hold both buttons to enter configuration, then scroll through (tap the right button) and make sure you have bSt.A selected if you ran a boost tap and have the analog sensor or bSt.d if you are using the OBDII port. Also ensure that car.3 is selected for the 3.0T. Save your changes (long hold on the right button) and that should do it.

    http://www.p3gauges.com/install/

  7. #7
    Senior Member Three Rings Joker S4's Avatar
    Join Date
    Jun 20 2014
    AZ Member #
    257065
    Location
    Virginia Beach, VA

    Quote Originally Posted by jl87 View Post
    Push and hold both buttons to enter configuration, then scroll through (tap the right button) and make sure you have bSt.A selected if you ran a boost tap and have the analog sensor or bSt.d if you are using the OBDII port. Also ensure that car.3 is selected for the 3.0T. Save your changes (long hold on the right button) and that should do it.

    http://www.p3gauges.com/install/
    Awesome, thanks for that quick rundown.
    | 2012 S4 Prestige | TI Black Optics | Monsoon Gray Metallic | Black/Magma | STUFF |

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2017 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.