Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Established Member Two Rings edb8s4's Avatar
    Join Date
    Feb 19 2017
    AZ Member #
    393673
    Location
    New York

    Changed control arms

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    Changed control arms and it's still making the same clicking and knocking noises it was making before I changed them after everyone that looked the car said it was the control arms any suggestions guys thank you


    Ed

  2. #2
    Active Member One Ring
    Join Date
    Apr 26 2017
    AZ Member #
    398485
    Location
    Dubai, United Arab Emirates

    I think it could be the shocks or the front sway bar could be the problem. Try using some silicon around bushings and makes them fit in a little easier.

  3. #3
    Active Member One Ring
    Join Date
    Jun 24 2017
    AZ Member #
    401653
    Location
    Denver

    Im having the same issue!! i replaced all control arms, Sway links, tie rods, cv axels and wheel bearings and still have a weird noise up front!!! Any advice?

    Sent from my SM-G950U using Audizine mobile app

  4. #4
    Active Member One Ring
    Join Date
    Jun 24 2017
    AZ Member #
    401653
    Location
    Denver

    I put new bilstien shocks and eibach springs all the way around also..

    Sent from my SM-G950U using Audizine mobile app

  5. #5
    Established Member Two Rings edb8s4's Avatar
    Join Date
    Feb 19 2017
    AZ Member #
    393673
    Location
    New York

    Quote Originally Posted by creekwater View Post
    Im having the same issue!! i replaced all control arms, Sway links, tie rods, cv axels and wheel bearings and still have a weird noise up front!!! Any advice?

    Sent from my SM-G950U using Audizine mobile app
    Idk what to tell you man same happened to me no one seems to know anything. Audi keeps saying it's the controls arms even after replacing them. Just do what I did and get you a new car lol


    Ed

  6. #6
    Established Member Two Rings vw754's Avatar
    Join Date
    Jan 18 2008
    AZ Member #
    24277
    Location
    stoke on trent

    try shocker top mounts ??
    anti-roll bar bushes ??

  7. #7
    Active Member One Ring
    Join Date
    Jun 24 2017
    AZ Member #
    401653
    Location
    Denver

    I just changed my motor mounts and snub mount and the front end is quiet!!! Its been 3 days so hopefully i found the culprit

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2017 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.