Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Page 1152 of 1152 FirstFirst ... 152652105211021142115011511152
Results 46,041 to 46,049 of 46049
  1. #46041
    Lurking Member One Ring
    Join Date
    Sep 24 2017
    AZ Member #
    407405
    Location
    Portland Oregon USA

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    Hello!

  2. #46042
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Sep 25 2017
    AZ Member #
    407479
    Location
    Los Angeles CA

    That new guy:

    What's up guys! 😁

  3. #46043
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Jul 20 2017
    AZ Member #
    403300
    Location
    Brookfield, CT

    Hey all! Finally in a spot where I can start diving into an Audi! Super excited to read all the information and posts here and can't wait to make my first purchase :D

  4. #46044
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Oct 10 2016
    AZ Member #
    382880
    Location
    New Jersey

    that's why im lurking member...

  5. #46045
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Sep 26 2017
    AZ Member #
    407502
    Location
    Pahrump NV

    Greetings, long time lurker, personal mechanic for a 2006 Audi A6 with 303,000 miles on the ticker.

    Happy to be here!

    And THANKS to everyone who has posted that I've learned from. About time I got an account.

  6. #46046
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Sep 26 2017
    AZ Member #
    407503
    Location
    GP Alberta Canada

    Hey, new here where do I go?

  7. #46047
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Sep 18 2017
    AZ Member #
    407081
    Location
    NYC

    Hello

    Hello

  8. #46048
    Registered Member One Ring
    Join Date
    Sep 13 2016
    AZ Member #
    380868
    Location
    Okla.City,OK

    Brake - Tail light warning

    Greetings,
    I have a 2007 Audi A4 and am having brake/taillight warning issues.I have changed bulbs before when the warning indicator has come on but now the brake tail indicator is on...but my bulbs are dim ...not out.Replacing the bulbs didn't help and the indicators are still on.Could the actual taillight assembly with the circuit board be the problem?

    Thanks

  9. #46049
    Lurking Member One Ring
    Join Date
    Sep 25 2017
    AZ Member #
    407435
    Location
    Tampa Bay, Florida

    Hello from Tampa

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2017 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.