Audizine - An Automotive Enthusiast Community

Results 1 to 37 of 37
  1. #1
    Veteran Member Three Rings A4twin's Avatar
    Join Date
    Jun 02 2007
    AZ Member #
    18489
    My Garage
    01 Audi S4 stg III, 09 VW Touareg TDI
    Location
    Pasadena, Tx

    AC problem w/ code

    Guest-only advertisement. Register or Log In now!
    vag the car b/c ac doesn't blow cold air until i put it on "low".
    got this fault code:
    01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    TIA
    01 S4 stg III

  2. #2
    Veteran Member Four Rings CO AVANT's Avatar
    Join Date
    Feb 12 2004
    AZ Member #
    368
    My Garage
    Cars being worked on
    Location
    Fort Collins, CO

    Re: AC problem w/ code

    erase the code and see if it comes back. Unplug the electrical connection to the ac unit with the car on and then plug it back in. You might need an ac recharge from the stealership. If you do that have them put in new expansion valves or clean the current ones with throttle body cleaner spray or similar solution.

  3. #3
    Veteran Member Three Rings A4twin's Avatar
    Join Date
    Jun 02 2007
    AZ Member #
    18489
    My Garage
    01 Audi S4 stg III, 09 VW Touareg TDI
    Location
    Pasadena, Tx

    Re: AC problem w/ code

    thanks
    01 S4 stg III

  4. #4
    Senior Member Three Rings
    Join Date
    Jul 09 2007
    AZ Member #
    19411
    My Garage
    01 A6 4.2 QUATTRO
    Location
    Portland, OR

    Re: AC problem w/ code

    i had that same code, replace the stepper motor, its hella easy, take out the glove box and the stepper motors are right there and accessible, that one is identified by a light blue washer on the linkage.

  5. #5
    Veteran Member Three Rings A4twin's Avatar
    Join Date
    Jun 02 2007
    AZ Member #
    18489
    My Garage
    01 Audi S4 stg III, 09 VW Touareg TDI
    Location
    Pasadena, Tx

    Re: AC problem w/ code

    Quote Originally Posted by brewmastr View Post
    i had that same code, replace the stepper motor, its hella easy, take out the glove box and the stepper motors are right there and accessible, that one is identified by a light blue washer on the linkage.
    heres is a pic underneath the glove box, which one is it? thanks



    01 S4 stg III

  6. #6
    Senior Member Three Rings
    Join Date
    Jul 09 2007
    AZ Member #
    19411
    My Garage
    01 A6 4.2 QUATTRO
    Location
    Portland, OR

    Re: AC problem w/ code

    in the 2nd pic you took the one on the left.

  7. #7
    Veteran Member Three Rings A4twin's Avatar
    Join Date
    Jun 02 2007
    AZ Member #
    18489
    My Garage
    01 Audi S4 stg III, 09 VW Touareg TDI
    Location
    Pasadena, Tx

    Re: AC problem w/ code

    on the link below is it #14 (Adjust motor Ventilation) thanks

    http://www.trademotion.com/partlocat...layCatalogid=0
    01 S4 stg III

  8. #8
    Senior Member Three Rings
    Join Date
    Jul 09 2007
    AZ Member #
    19411
    My Garage
    01 A6 4.2 QUATTRO
    Location
    Portland, OR

    Re: AC problem w/ code

    yeah that looks like the one, keep in mind i had no temp. regulation issues, but mine however was making a clicking noise every so often and i had that same exact code.

  9. #9
    Veteran Member Three Rings A4twin's Avatar
    Join Date
    Jun 02 2007
    AZ Member #
    18489
    My Garage
    01 Audi S4 stg III, 09 VW Touareg TDI
    Location
    Pasadena, Tx

    Re: AC problem w/ code

    thanks, hopefully that fixes it, i get only cold air with the temp set at LOW
    01 S4 stg III

  10. #10
    Veteran Member Three Rings A4twin's Avatar
    Join Date
    Jun 02 2007
    AZ Member #
    18489
    My Garage
    01 Audi S4 stg III, 09 VW Touareg TDI
    Location
    Pasadena, Tx

    Re: AC problem w/ code

    finally got around and changed out motors, i have no codes but still i only get cold (and not very cold at that) air when on "LOW". any help would be appreciated
    TIA
    01 S4 stg III

  11. #11
    Veteran Member Three Rings A4twin's Avatar
    Join Date
    Jun 02 2007
    AZ Member #
    18489
    My Garage
    01 Audi S4 stg III, 09 VW Touareg TDI
    Location
    Pasadena, Tx

    Re: AC problem w/ code

    well still having problems with the A/C took it to a mechanic he apparently "cleaned" the system put new coolant and checked for leaks. found no leaks and "everything" is working and no codes, i still only get cold air in the "LO" setting and the air that comes out is not that cold compared to my wifes audi it seems that the air coming out is maybe compared to her 70 degrees i'm getting fustrated now i've spent about 300 bucks now since i've had the car and no fix yet. what can be causing this? is the a/c head unit messed up? please help it's HOT as HELL here in Houston
    01 S4 stg III

  12. #12
    Veteran Member Three Rings msharifi's Avatar
    Join Date
    Aug 13 2008
    AZ Member #
    31918
    Location
    Orange County Cali

    Re: AC problem w/ code

    Quote Originally Posted by A4twin View Post
    finally got around and changed out motors, i have no codes but still i only get cold (and not very cold at that) air when on "LOW". any help would be appreciated
    TIA
    I have the same code but if I run VAG com and get to HVAC and click on basic settings change the first one from 000 to 001 and it will reset all motor flaps/servo and the code doesn't come back or everything should reset.

    My guess is that you need to get to basic settings and reset all motor flaps because the new motor might have gotten the old motor settings.

    Keep in mind that once I reset all the AC motor flaps the air is colder then before.

    Do you have a VAG com?

  13. #13
    Veteran Member Three Rings A4twin's Avatar
    Join Date
    Jun 02 2007
    AZ Member #
    18489
    My Garage
    01 Audi S4 stg III, 09 VW Touareg TDI
    Location
    Pasadena, Tx

    Re: AC problem w/ code

    yes i have done this in the past with no luck, i just did it again but i don't think their was any difference in how cold (the lack of) the air came out of the vents
    01 S4 stg III

  14. #14
    Senior Member Three Rings haroulli's Avatar
    Join Date
    Mar 06 2007
    AZ Member #
    16174
    My Garage
    Audi A4 B8 2.0T CVT - BMW X3 3.0si
    Location
    East Coast
    Items for Sale

    Re: AC problem w/ code

    I share your frustration! My a/c isn't reliable at all. I Found if i reset the basic settings it works for a little for me. But i get these codes constantly.

    00601 - Potentiometer On Positioning Motor for Central Flap (G112)
    30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent
    01809 - Actuating Motor for Temperature Flap: Left (V158)
    41-00 - Blocked or No Voltage
    01810 - Actuating Motor for Temperature Flap: Right (V159)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    01842 - Potentiometer/Actuator for Temperature Flap: Right (G221)
    30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent
    01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    00604 - Potentiometer Positioning Motor for Air Flow Flap (G113)
    30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent
    00716 - Air recirculation Flap Positioning Motor (V113)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    00735 - Potentiometer in Positioning Motor for Air recirculation Flap (G143)
    30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent

  15. #15
    Veteran Member Three Rings msharifi's Avatar
    Join Date
    Aug 13 2008
    AZ Member #
    31918
    Location
    Orange County Cali

    Re: AC problem w/ code

    Quote Originally Posted by haroulli View Post
    I share your frustration! My a/c isn't reliable at all. I Found if i reset the basic settings it works for a little for me. But i get these codes constantly.

    00601 - Potentiometer On Positioning Motor for Central Flap (G112)
    30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent
    01809 - Actuating Motor for Temperature Flap: Left (V158)
    41-00 - Blocked or No Voltage
    01810 - Actuating Motor for Temperature Flap: Right (V159)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    01842 - Potentiometer/Actuator for Temperature Flap: Right (G221)
    30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent
    01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    00604 - Potentiometer Positioning Motor for Air Flow Flap (G113)
    30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent
    00716 - Air recirculation Flap Positioning Motor (V113)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    00735 - Potentiometer in Positioning Motor for Air recirculation Flap (G143)
    30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent

    I noticed if I do the basic settings it goes away and the first code that comes you should replace it. One Audi Tech told me one bad motor can cause others to show bad. I dont think all of the motor flaps are bad but since one is not working its erroring others.

  16. #16
    Senior Member Three Rings haroulli's Avatar
    Join Date
    Mar 06 2007
    AZ Member #
    16174
    My Garage
    Audi A4 B8 2.0T CVT - BMW X3 3.0si
    Location
    East Coast
    Items for Sale

    Which one of those is the 01810 - Actuating Motor for Temperature Flap: Right (V159) ????

  17. #17
    Veteran Member Three Rings
    Join Date
    Dec 28 2008
    AZ Member #
    36828
    Location
    NY
    Items for Sale

    I'll be following this thread now. I checked my codes yesterday and had 1809, cleared it and checked again today and now I have 1809 and 1810. Will try the basic setting in the morning and see if that helps.

  18. #18
    Established Member Two Rings joebleu's Avatar
    Join Date
    Dec 11 2009
    AZ Member #
    51939
    Location
    Los Angeles, CA

    Bad A/C compressor?
    2003 Audi A4 1.8T Quattro
    APR Stage 1+ | Genesis 380cc Injectors | EuroCode FMIC | RS4 Sway Bar | Neuspeed SS | DV710N

  19. #19
    Veteran Member Three Rings darkstar's Avatar
    Join Date
    Dec 25 2004
    AZ Member #
    4600
    My Garage
    1998 silverado, 1986 c10
    Location
    Folsom, CA

    I share these problem with you guys and the A/C issues i swear my car has the crappiest ac ever! now i talked to my mechanic today and he thinks that the mixing flaps aren't quite closing all the way. we put the gauges on the system to check to see if i was low on freon. that was the case. according to the gauges we should have had approximately 28-32 degrees from the vents i had 40 degrees on the drivers side vents and center passengers i had 55. so no where near where i should be! no he is thinking that the servos aren't quite closing those mixing flaps enough so there is a tiny bit of hot air coming in through the vents. i am mostly having problems with my center vents. does any one have a diagram of the hvac system they can post?


    thanks
    Billy

  20. #20
    Veteran Member Three Rings A4twin's Avatar
    Join Date
    Jun 02 2007
    AZ Member #
    18489
    My Garage
    01 Audi S4 stg III, 09 VW Touareg TDI
    Location
    Pasadena, Tx

    well, i think i finally fix the problem. i change out the climate control module today (thanks MAT) and so far i get "COLD" air now at 70 when before i would get "COOL" air at 65.
    01 S4 stg III

  21. #21
    Active Member Two Rings
    Join Date
    Aug 18 2011
    AZ Member #
    79965
    My Garage
    2003 Audi A4 1.8T Quattro, 2008 Mitsubishi Lancer Evolution X GSR
    Location
    Ontario, Canada

    Sorry for the thread necro, but I think I'm having a similar issue:

    00601 - Potentiometer On Positioning Motor for Central Flap (G112)
    30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent
    01810 - Actuating Motor for Temperature Flap; Right (V159)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent

    Other than my A/C being a bit weak, I'm not having any major problems (yet) with my climate control. I do have this faint whirring motor and clicking sound coming from my center console though. This sound persists even after the car is shut down and key removed.

    Does anyone have a part# for the flap motor that needs to be replaced? The trademotion link above no longer appears to work.

  22. #22
    Senior Member Three Rings haroulli's Avatar
    Join Date
    Mar 06 2007
    AZ Member #
    16174
    My Garage
    Audi A4 B8 2.0T CVT - BMW X3 3.0si
    Location
    East Coast
    Items for Sale

    Can't be 100% but i think this is your problem 01810 - Actuating Motor for Temperature Flap; Right (V159)
    I had the same issue and i replaced it. However it wasn't the flap that was malfunctioning as it continued. From their the next step was to replace the Climate Control unit however I sold the car before I could get to that.
    I also happen to have a spare motor if you want to throw some $$ my way. I'll happy to send it to you.
    Quartz Grey 2010 Premium B8 A4 2.0T - Heated Seats | Bluetooth | Homelink
    Mods: 27% Tints | Halogen → Bi-Xenon E-Codes Retrofit | LED Tails & License Plate | P+ Stalks | Warning Δ| Under-Seat Storage| RLS with Auto Dimming Rear View Mirror | 18" 2013 Sport Rims
    Future Mods: APS
    For Sale 17" Factory A4 B8 Wheels

  23. #23
    Established Member Two Rings subversion's Avatar
    Join Date
    Mar 05 2009
    AZ Member #
    39517
    Location
    US

    Necro: Part deux.

    00710 - Defroster Flap Positioning Motor (V107)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent

    I have the above codes and my symptoms are annoying clicking sounds when the car is running and no heat unless I'm driving at a high RPM. If it's the clicking noise, then I'm assuming the part I need to replace is the one from the OPs second picture. Does anyone have the part number for that? The link he provided doesn't work anymore and searching for "Adjust motor Ventilation" did not yield a part number.

    I'll also try messing with block 0 settings in the HVAC section in VAG-COM to see if I can get it work.

  24. #24
    Veteran Member Three Rings A4twin's Avatar
    Join Date
    Jun 02 2007
    AZ Member #
    18489
    My Garage
    01 Audi S4 stg III, 09 VW Touareg TDI
    Location
    Pasadena, Tx

    Quote Originally Posted by subversion View Post
    Necro: Part deux.

    00710 - Defroster Flap Positioning Motor (V107)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent

    I have the above codes and my symptoms are annoying clicking sounds when the car is running and no heat unless I'm driving at a high RPM. If it's the clicking noise, then I'm assuming the part I need to replace is the one from the OPs second picture. Does anyone have the part number for that? The link he provided doesn't work anymore and searching for "Adjust motor Ventilation" did not yield a part number.

    I'll also try messing with block 0 settings in the HVAC section in VAG-COM to see if I can get it work.
    Here you go... :)
    http://genuineaudiparts.com/partloca...layCatalogid=0
    01 S4 stg III

  25. #25
    Established Member Two Rings subversion's Avatar
    Join Date
    Mar 05 2009
    AZ Member #
    39517
    Location
    US

    Quote Originally Posted by A4twin View Post
    Thanks! I wish the website still had a rep system. I hope at the very least this fixes the clicking noise and at best fixes the heat problem.

  26. #26
    Established Member Two Rings subversion's Avatar
    Join Date
    Mar 05 2009
    AZ Member #
    39517
    Location
    US

    In case anyone is looking for the part number for the Adjust motor ventilation flap: 8E1820511F (OLD) and 8E1820511M (NEW)

  27. #27
    Established Member Two Rings subversion's Avatar
    Join Date
    Mar 05 2009
    AZ Member #
    39517
    Location
    US

    Replaced the vent motor today. It was pretty straightforward. The glove box came off easily enough, but it took some effort to get my ratchet to get the screws off the vent motor since the area for the back screw was tight. On the whole, it's really simple. I tested everything after replacing the motor and the vent flaps opened and closed as, I imagine, they should. I took it for a 15 minute drive and I had consistent heat. I'll monitor for the next week to make sure everything continues to work.

    On the downside, I broke what was lift of the plastic hinge on the glove box while examining it and now the right end of the glove box hangs when I open it. I'll have to stop by a shop and pick up a small hinge that I can drill into the glove box.

    Pics of my fixed hinge and a better way to fix the glove box than what I, unfortunately, did: http://www.audizine.com/forum/showth...34#post7138334
    Last edited by subversion; 12-26-2011 at 06:45 PM.

  28. #28
    Established Member Two Rings ray_B6's Avatar
    Join Date
    Oct 11 2011
    AZ Member #
    82394
    Location
    Maryland

    anybody have any idea which one one is (G220)? im getting the following code but caant figure out which one from the pics above is G220....

    01841 - Potentiometer/Actuator for Temperature Flap: Left (G220)
    30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent
    2003 Dolphin B6 1.8TQ......K&N drop in filter**AudiUP Green snub mount**CIM Vent Boost Gauge**Forge 007 DV**AVIC X930BT**ST Coilovers**AMS Short Shifter**HP-2 w/ Akebono Euro Pads**Neuspeed Exhaust**RAI TP**Stern V2 Tranny mount**APR T.I.P

  29. #29
    Veteran Member Four Rings swededA4's Avatar
    Join Date
    Apr 02 2010
    AZ Member #
    57065
    My Garage
    Usually other peoples Audi's
    Location
    Greenville,SC
    Items for Sale

    01841 - Potentiometer/Actuator for Temperature Flap; Left (G220)
    09-00 - Adaptation Limit Surpassed
    01592 - Air Quality Sensor (G238)
    37-00 - Faulty

    Okay I tried the same thing as everyone else. replacing 8E1820511M . That dint fixed the problem. So after taking the drivers side knee bolster out. Theirs another motor there, which controls the flat the closes the air flow from the heater core. I disconnected the arm and moved it manually. One way AC and the other heat. The motor itself is still moving. But doesn't seem like its enough. I wonder if the perimeters are out of sync? Is there a way to test that or should I just replace it?

    You can see the motor on the middle left with the red arm on it.

    Motoza PODI BAE Parts4Euro

    BAE turbo, 550 injectors, Greddy FMIC, S4 TB,Snow meth kit, Privat Werks 19 X 8.5, Solowerks Coilovers, 034 end links, RS4 rear sway, Deval Splitter, 15% tint, 3" full exhaust with Borla 40357's, JHM trio, PODI Stepper, Recaro's

  30. #30
    Veteran Member Four Rings swededA4's Avatar
    Join Date
    Apr 02 2010
    AZ Member #
    57065
    My Garage
    Usually other peoples Audi's
    Location
    Greenville,SC
    Items for Sale

    Anyone? Diagnosticator Old Guy
    Motoza PODI BAE Parts4Euro

    BAE turbo, 550 injectors, Greddy FMIC, S4 TB,Snow meth kit, Privat Werks 19 X 8.5, Solowerks Coilovers, 034 end links, RS4 rear sway, Deval Splitter, 15% tint, 3" full exhaust with Borla 40357's, JHM trio, PODI Stepper, Recaro's

  31. #31
    Senior Member Three Rings
    Join Date
    Apr 10 2012
    AZ Member #
    91607
    My Garage
    2003 Audi A4 1.8T Quattro
    Location
    United States

    I was getting these codes

    3 Faults Found:
    01810 - Actuating Motor for Temperature Flap; Right (V159)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71)
    41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent
    00604 - Potentiometer Positioning Motor for Air Flow Flap (G113)
    30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent


    then i cleared the module, and re calibrated, now i am just getting this one

    00604 - Potentiometer Positioning Motor for Air Flow Flap (G113)
    30-10 - Open or Short to Plus - Intermittent

    looks like i need to replace V71 ? the air flow flap?
    2003 A4 1.8T Quattro Auto, Custom Stage1 tune, N70, 550cc Fuel Injectors, B7 console (with cup holders!)

  32. #32
    Veteran Member Three Rings BerNur's Avatar
    Join Date
    Jan 31 2009
    AZ Member #
    38122
    Location
    Tampa FL / Astoria NY
    Items for Sale

    I get the same code g113 been trouble shooting it for months and can't figure it out replaced both servo motors on the right hand side under the glove box

  33. #33
    Veteran Member Four Rings
    Join Date
    Feb 20 2010
    AZ Member #
    54926
    My Garage
    2009 Dodge Journey, 1998 Passat AEB, 1999 Passat AEB, 2000 A4 ATW, 2002 A6 3.0/2.7T tiptronic KLR250
    Location
    Brighton, MI

    Quote Originally Posted by A4twin View Post
    heres is a pic underneath the glove box, which one is it? thanks



    Can some label the motors/potentiometers in the photos with the VAGcom Gxxx and Vxxx designations?
    98 Passat 1.8T, KraftwerkTurbo, 550cc, 3" MAF, 3" DP, FMIC, S4 clutch, SMFW, FSI coils, C3 stg 5 tune
    99 Passat 1.8T, Kraftwerk Turbo billet, 550cc, 3" MAF, 3" DP, FMIC, FSI coils, SMFW, Krafterk Turbo tune
    02 Allroad 6 spd, Kraftwerk Turbo TM4, 750cc, 3" MAF, piggy, FMIC, CM stg 5
    02 A6 Tiptronic blown 3.0, 2.7T swap
    00 A4 1.8T ATW blown, waiting built AEB engine, turbo, meth
    www.regulatorfix.com
    www.kraftwerkturbo.com

  34. #34
    Veteran Member Three Rings BerNur's Avatar
    Join Date
    Jan 31 2009
    AZ Member #
    38122
    Location
    Tampa FL / Astoria NY
    Items for Sale

    Quote Originally Posted by vtraudt View Post
    Can some label the motors/potentiometers in the photos with the VAGcom Gxxx and Vxxx designations?
    sitting in the passenger seat looking at the servos the left 3 servos go like this bottom G221 top G112 in the back G135
    right hand side bottom(farthest back) G113 top G143

    before you go replacing servos like me, keep in mind to look at the movement of each handle i kept having this code

    00604 - Potentiometer Positioning Motor for Air Flow Flap (G113)
    09-00 - Adaptation Limit Surpassed

    i replaced the servo and was still getting the code then i watched did some basic setting testing via vag com and noticed the blue handle from that motor wasnt moving it was skipping because it was stuck.. i took it out blew some air in there but it back and it works now and no code..

  35. #35
    Veteran Member Four Rings
    Join Date
    Feb 20 2010
    AZ Member #
    54926
    My Garage
    2009 Dodge Journey, 1998 Passat AEB, 1999 Passat AEB, 2000 A4 ATW, 2002 A6 3.0/2.7T tiptronic KLR250
    Location
    Brighton, MI

    Quote Originally Posted by BerNur View Post
    sitting in the passenger seat looking at the servos the left 3 servos go like this bottom G221 top G112 in the back G135
    right hand side bottom(farthest back) G113 top G143
    Lets try interpreting (see photo link):

    1 - G221 Central Flap Motor Potentiometer
    2 - G135 Defrost Flap
    3 - G112 Central Flap
    4 - G143 Air recirculation Flap
    5 - G113 Air Flow Flap

    Also curious: where is 'air mix'/air temp flap/motor/poti located (and the number?

    And: how to add visible photos with Dropbox (unlike photobucket, dropbox links don't 'show').

    https://www.dropbox.com/s/5gtgz2qud4...ntiometers.jpg
    Last edited by vtraudt; 01-18-2014 at 05:15 AM.
    98 Passat 1.8T, KraftwerkTurbo, 550cc, 3" MAF, 3" DP, FMIC, S4 clutch, SMFW, FSI coils, C3 stg 5 tune
    99 Passat 1.8T, Kraftwerk Turbo billet, 550cc, 3" MAF, 3" DP, FMIC, FSI coils, SMFW, Krafterk Turbo tune
    02 Allroad 6 spd, Kraftwerk Turbo TM4, 750cc, 3" MAF, piggy, FMIC, CM stg 5
    02 A6 Tiptronic blown 3.0, 2.7T swap
    00 A4 1.8T ATW blown, waiting built AEB engine, turbo, meth
    www.regulatorfix.com
    www.kraftwerkturbo.com

  36. #36
    Veteran Member Four Rings old guy's Avatar
    Join Date
    Dec 28 2006
    AZ Member #
    14483
    My Garage
    '09 CC VR6 Sport
    Location
    Western Maryland
    Items for Sale

    Quote Originally Posted by vtraudt View Post
    Lets try interpreting

    1 - G221 Central Flap Motor Potentiometer
    2 - G135 Defrost Flap
    3 - G112 Central Flap
    4 - G143 Air recirculation Flap
    5 - G113 Air Flow Flap

    Also curious: where is 'air mix'/air temp flap/motor/poti located (and the number?

    [IMG][/IMG]
    ..

  37. #37
    Veteran Member Three Rings BerNur's Avatar
    Join Date
    Jan 31 2009
    AZ Member #
    38122
    Location
    Tampa FL / Astoria NY
    Items for Sale

    Quote Originally Posted by old guy View Post
    ..
    yes that is correct...



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


    © 2001-2014 Audizine, Audizine.com, and Driverzines.com
    Audizine is an independently owned and operated automotive enthusiast community and news website.
    Audi and the Audi logo(s) are copyright/trademark Audi AG. Audizine is not endorsed by or affiliated with Audi AG.