PDA

View Full Version : Ride Height auto setting



badmyan
02-06-2005, 08:53 PM
I find on the freeway I have to set the car to dynamic to get it to lower. Setting it back to Auto and it stays lowered until I stop.

For those wondering, on a 100 mile run on the freeway, my average speed was not the issue....

Anyone else have this problem?

jason1st
02-07-2005, 05:47 AM
Mine lowers automatically when I maintain speed on the freeway. When I go fast on curvy roads braking a lot it will not lower.

When I hit an off ramp it will raise back up when I come to a stop.

Liam@TheGallery
02-07-2005, 09:21 AM
Badmyan how high was your peak speed and how long did you stay there for? With the speedo error you need to go just over an indicated 80 for at least 30 seconds for it to lower.

badmyan
02-07-2005, 11:22 AM
My peek speed was more than enough (even if you considered a 20% error) and it stayed there for the best pat of the trip.

I also noted several more DTC's related to communication and bus errors. Getting close to service so I'll ask them to take a look at these.