PDA

View Full Version : Just updated to the new 2007 RNSe DVD



Mike@Startup
01-14-2007, 02:38 PM
The maps are much nicer, and the POI are more reliable.
With my old DVD I drove around for 30min trying to find gas stations there were no longer there!

The 3d maps are cool, it also makes the road your on red all the way threw.

I also had to make a update CD due to mine being a UE model, & in a hybrid mode.

DAM I WITH TMC WORKED!

heliskyr
02-09-2007, 02:39 PM
Have you gotten the 3d exits feature to work? I have the new DVD as well and haven't seen any major difference in the maps themselves (though the software update is nice.)

VroomVroom
02-09-2007, 02:40 PM
I'm curious about the map updates too. I downloaded the software update which was awesome, if for no other reason than the removal of the legal eagle screen at startup.

Mike@Startup
02-09-2007, 04:40 PM
Have you gotten the 3d exits feature to work? I have the new DVD as well and haven't seen any major difference in the maps themselves (though the software update is nice.)


Yes, it's kind of useless. You have to put the unit in split screen. So when your on a HY it will show the 3D on/off ramps.

CyberPMG
02-12-2007, 06:56 AM
I've had mine in split screen, but have not seen any 3d on/off ramps. Maybe this doen't exist in all cities?

CyberPMG
02-13-2007, 05:29 AM
Ok. Did some more research and re-reading the manual. Turns out that while I had a split screen listing the turns in a route, I didn't have the intersection map enabled. Instead, I had the automatic zoom feature enabled. This prevented me from seeing the 2D and 3D exits/turns.

The only time I'm seeing the 3D exits is when I'm travelling on a highway and exiting to another highway. I only get the 2D exits when exiting to local roads.

Hope this helps others as the 3D display of exits is really good!

aLeXliu911
03-29-2007, 02:50 AM
right, not all the highway exit shows in 3D, only sometimes....

audi021
04-19-2007, 02:26 PM
Where can I get a new dvd. I still have sw110? Do I only need the new dvd or do I need something else too?

step02
05-05-2007, 09:58 PM
Where can I get a new dvd. I still have sw110? Do I only need the new dvd or do I need something else too?

If you are running in full US mode, you will only need the new 2007 North America DVD to upgrade to version 0150.

If you are using a patched US disc, you will need to update the firmware of the RNS-E to full US, and then use the 2007 DVD.

You have pm.

svgwpb
05-07-2007, 06:07 PM
i need to update toooooo, where do i get the dvd?
thanks

02silverb6
03-10-2008, 09:27 AM
i need to update toooooo, where do i get the dvd?
thanks

x2. Id be willing to pay as well.

ngng
03-10-2008, 10:46 AM
me three!

plum
03-11-2008, 09:14 PM
Think I am in the same boat...Had my euro edition RNS-E for 2 years...It has the US update CD..Just waiting for a 2007 Map CD to come which I bought off Ebay...Will I need an update CD as well? If so where do I get one and how much will it run me?